Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

nieszczęśliwie zakochana

Polecane posty

Gość gość23

nie wiem co mam zrobić poznałam fajnego chłopaka na imprezie i od tamtego czasu ze sobą piszemy będzie to jakieś pół roku ale tylko piszemy sms lub na fb bardzo fajnie się z nim rozmawia piszemy o wszystkim zaczęło mi na nim zależeć zakochałam się nie mogę przestać o nim myśleć pytałam go o spotkania ale znajdywał jakieś wytłumaczenie żeby się nie spotkać powiem że jest on bardzo nieśmiały dopiero jak coś wypije to wtedy zależy mu na spotkaniu więc postanowiłam mu napisać że mi zależy na nim i w ogóle i zapytałam czy jemu zależy on powiedział że nie wie bo nawet dobrze nie wie jak wyglądam więc powiedziałam żebyś my się spotkali niby się zgodził ale jakoś do tej pory do tego spotkania nie doszło nie wiem co mam zrobić pisałam do niego sms to czasami odpisuje ale rzadko strasznie mi na nim zależy i nie wiem czy jakoś odkręcić to co mu napisałam że mi zależy pewnie powinnam o nim zapomnieć ale to jest trudne bardzo trudne :(chciałabym żeby było jak dawniej

Gość gość
wydaje mi sie ze za szybko mu napisalas ze ci zalezy ,wystraszyl sie ,pewnie ,daj mu czas nie pisz przez jakis czas , zasttanowi sie co sie stalo i sam bedzie o ciebie zabiegal, badz niedostepna ,tajemnicza to kreci facetow , spraw zeby o tobie myslal jak kladzie sie spac , wiem ci mowie ja tak pogrywalam z moim teraz juz mezem od 11 lat razem ,skromnosc i szacunek dla siebie samej to najwazniejsze , powodzenia

Gość gość23
dzięki za radę ale ja boję się że on w ogóle nie odpisze i to jest najgorsze właśnie że za wcześnie to powiedziałam a do spotkania jeszcze nie doszło

Gość gość
troszke tak za wczesnie, ale coz stalo sie . poczekaj troszke jak niejestes mu obojetna to moze cos zaiskrzy miedz wami . trzymam kciuki