Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kontrola wytrysku nie jest trudna

Polecane posty

Gość gość

Kiedy czuję że się zaraz spuszczę, zaciskam mięśnie tam na dole, blokując skurcze orgazmu. Przez kilka sekund penis jest wtedy ekstremalnie mocno napięty, ale do wytrysku nie dochodzi. Nie miałem wytrysku już od 2 tygodni. Wszystko cały czas jest w środku.

Gość gość
Czy ktoś ma pytania ?

Gość gość
Najlepiej się wykastruj

Gość gość
A co w tym nienaturalnego że uprawiam seks bez wytrysku na końcu ? Tak jest najbezpieczniej i najbardziej higienicznie.

Gość gość
trzymasz 2 tyg smietane w torbie i twierdzisz, że tak jest higienicznie?

Gość gość
do gościa wyżej: :D :D :D dobre, rozbawiłeś/-łaś mnie

Gość gość
Smietanę od razu poddaj konwekcji i sprzedaj. Dwa w jednym

Gość gość
Moze ty masz wibrator ,a nie prącie

Gość gość
a mnie się wydaje, że on był kiedyś kobietą, a teraz na dorobionego sztucznego siusiora i nie może mieć wytrysku.

Gość gość
Mam normalne erekcje i mogę mieć wytrysk, ale nie czuję potrzeby wytrysku. Przez jakiś czas wpycham do szparki, a potem wyciągam i kończę seks bez wytrysku.

Gość gość
jeju jakiś dziwny jesteś. a skąd że możesz mieć, jak go powstrzymujesz? a wiesz, że jak tak dalej będziesz robił, to już pewnie nie będziesz miał normalnych wytrysków... i przez to dzieciaków nie będziesz miał :P a w czym C**przeszkadza wytrysk? uprawianie seksu jest samo w sobie niehigieniczne, więc jeśli jesteś pedantem i masz jakąś chorobę związaną z higieną, to zrezygnuj i z seksu. co do bezpieczeństwa, to najbezpieczniejsza jest wstrzemięźliwość moja rada: zrezygnuj z seksu będziesz się czuł bardziej komfortowo psychicznie!

Gość gość
S****a jest lepka, ma nieprzyjemny zapach i drażniący odczyn. Higienicznie jest jeżeli facet nie spuszcza się lub spuszcza do husteczki higienicznej. Chodzi o to, żeby nie pobrudzić kobiety.

Gość gość
Wcześniej spuszczałem się codziennie, więc wiem że mogę się spuścić. Ale od 2 tygodni blokuję to. I to nie jest tak że s****a cały czas się we mnie zbiera - jej nadmiar jest wchłaniany przez organizm.

Gość gość
jaki matoł organizm wchłania spe*mę... ha ha ha :D

Gość gość
Przecież widzę że jądra mi się nie powiększają jak balony. To jak myślisz, co się dzieje z produkowaną spermą ? Znika ?

Gość gość
s****a przeleciała Ci do mózgu :D

Gość gość
Jeżeli nie planujesz ciąży, to wytrysk jest zbędnym ryzykiem związanym z możliwością: 1) niechcianej ciąży; 2) zarażenia się wirusem HPV.

Gość gość
Umiejętność kontrolowania wytrysku jest bardzo pomocna żeby np dać więcej przyjemności kobiecie. Całkowite wstrzymywanie się od ejakulacji nie jest jednak zdrowe. Sam fakt że ktoś potrafi wytrzymać długo zaciskając mięśnie "tam na dole" świadczy o dobrej kondycji mięśni kegla. Ci którzy nie wiedzą czym są "mięśnie PC" powinni zapoznać się z tym wpisem: http://dyskretno.pl/miesnie-kegla-u-mezczyzn/ , nie miej jednak nie wolno wstrzymywać wytrysku w ogóle. Warto natomiast mieć możliwość jego kontrolowania.

Gość gość
Koleś możesz robić wytrysk na zewnątrz.... nikt Ci nie każe w środku -.- wiadomo bezpieczeństwo bezpieczeństwem, ale chyba Ty "ulgę", "satysfakcję" też możesz czuć ;>