Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teen Mom Poland

Oglądacie Teen Mom Poland

Polecane posty

Gość Teen Mom Poland

Tylko szczerze.

Gość Teen Mom Poland
Odpowiedzcie, bo zastanawiam sie czy tylko ja mam tak zalosne zycie, ze fascynuje sie takim badziewiem. Czuje, ze reprezentuje biede umysllowa :(

Gość gość
kiedys lubilam wersje amerykanska :D

Gość gość
Od 10 lat nie oglądam tv.:)

ja oglądałam, jak dla mnie spoko! Mam koleżankę, która urodziła jako 17 latka więc temat nie jest mi obcy ;) Podziwiam te dziewczyny, bo wiem, że nie mają lekko, ale sama za nic w świecie nie chciałabym mieć teraz dziecka! No ale wpadki się zdarzają :P

Gość gość
Ja oglądam, nie "fascynuję" się tym, ale dla zabicia czasu, z ciekawości :) Może też dlatego, że sama będę niedługo mamą i wszystko co związane z tym tematem mnie interesuje?

Gość gość
mozna gdzies obejrzec online?

Gość gość
Nie, nie kręcą mnie patologie. Co będzie następne? Teen Grandmom?

Gość gość
obejrzalam ale amerykanskie wersje podobaly mi sie bardziej nasze sa maja beznadziejna oprawe graficzna ia muzyczna, dziewczyny nienajladniejsze, takie mimozy bez makijazu kreowane na styrane zyciem matki polki :O ale cos najwyrazniej taka polska szara smutna rzeczywistosc

Gość gość
Teen Mom Poland, Nastoletnie Matki, oglądaj za darmo online, bez ograniczeń ! Odcinek 2 (kino24tv.pl)/MTQ4/ teen_mom_poland_odcinek_2 bez nawiasików :) Miłego oglądania :)

Gość gość
kolejna kopia, zacżęłam po 10 latach oglądać mtv w wakacje 2013, zafascynowały mnie ekipa z cardiff i z new castle oraz serial INNa , lubilam też oko doradcze POD ogoólnie wsyzstko lubilam, ale polskie wersje są beznadziejne - polskie oko doradzcze- same przemądrzałe osoby i sztywniaki, brytyjczycy mają wiecej luzu i poczucia humoru, a ekipy? te brytyjskie - ładne laski, przystojni faceci, śmieszne akcje a w polskich? wzieli jakies osoby chyba z marginesu ;( wychodzi na to ,że jestesmy duzo gorsi od brytyjcczówk nawet nie mamy pieknych Polek ;(

Gość gość
nie mam telewizora i jak chce to ide do siostry ogladac

Gość gość
Teen Mom Poland: Nastoletnie Matki oglądam na: eserial.tv

Ja oglądałam, dla mnie spoko! Nie przeszkadza mi, że dziewczyny są bez makijażu, w końcu chyba jakiegoś przymusu malowania się w Polsce nie ma? Ja tam sama bym dziecka nie chciała jeszcze, ale dziewczynom będę kibicować trzymać kciuki za pomyślne rozwiązanie ich problemów!

Gość gość
Teen Mom Poland, Nastoletnie Matki, oglądaj za darmo online, bez ograniczeń ! Odcinek 3 kino24tv.pl/MTQ4/teen_mom_poland_odcinek_3 Teen Mom Poland, Nastoletnie Matki, oglądaj za darmo online, bez ograniczeń ! Odcinek 3 kino24tv.pl/MTQ4/teen_mom_poland_odcinek_3 Teen Mom Poland, Nastoletnie Matki, oglądaj za darmo online, bez ograniczeń ! Odcinek 3 kino24tv.pl/MTQ4/teen_mom_poland_odcinek_3