Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1298

dziewczyny chciałbyście takiego faceta

Polecane posty

Gość gość1298

jak w temacie, chciałybyście takiego faceta? po studiach, pracuje w starostwie powiatowym, stoi nieźle finansowo, bardzo wesoły i pogodny, mistrz w nawiązywaniu kontaktów, jest dla każdego miły i pomocny ale nie jest uległy, twardo choć spokojnie broni swoich racji, czasem lubi narzekać ale radzi sobie ze wszystkim. od czasu do czasu lubi sie zabawić na imprezie, wypic parę piw. kobiety go bardzo lubią, ma na pęczki koleżaneczek. olewa plastikowe panienki, ceni ludzi, z którymi może sobie od serca pogadac. świetnie dogaduje sie z małymi dziećmi. ma 23 lata, ponad 190 cm wzrostu, jest bardzo szczupły, ma niebieskie oczy i bardzo krotko ostrzyżone włosy. taki jest moj przyrodni brat. według mnie facet prawie idealny, a wciąż sam. dlaczego? chciałybyście takiego faceta?

Gość gość
Brzmi super, może nie ma wokol wystraczjaco fajnych dziewczyn?

Gość gość
Troszkę przesadzasz z tym "nieźle stoi finansowo" za etat w starostwie

Gość gość
a ty juz go przerobilas,to pusc farbe jaki jest

Gość gość
ten opis nic mi nie mówi, może być fajnym facetem, a może beznadziejnym. napisałaś tylko o tym, jak wygląda, gdzie pracuje i jak traktuje obcych ludzi, dzieci i swoje koleżaneczki :D

Gość gość
w wielu rzeczach jestem podobny choć trochę niższy i też jestem sam. Kobiety raczej za doopkami przepadają

Gość gość
Myślę, że tak ale skoro ma tyle koleżanek i wszystkie go lubią to może on się nie chce z nikim wiązać. Albo dziewczyny są zazdrosne o tak liczne kontakty z innymi dziewczynami

Gość edekzkrainykredek z
nie ma miętkiej gry

Gość gość
facet z opisu też może być doopkiem w związku :o

Gość gość
Nie, niespecjalnie. Nie lubie imprezowiczow, piwoszow, facetow z peczkami kolezanek, bardzo wysokich i chudych facetow

Gość edekzkrainykredek z
pięknieję w oczach!

Gość gość
a co to posiadanie koleżanek to wada ?

Gość gość
na ogół koleżanki to: 1) laski, z którymi kiedyś był seks 2) laski, z którymi będzie seks 3) laski, na które facet leci 4) laski, które lecą na faceta oczywiście, nie wszystkie. piszę NA OGÓŁ.

Gość edekzkrainykredek z
centralnie mam to w d***e

Gość gość
Z opisu pieknie ladnie aale! Moze byc nie meski dla kobiet.dlatego ma tyle kolezaneczek :-) niektorzy faceci na zawsze zostaja takimi przyjaciolmi,cos jak brat i nic wiecej

Gość gość
może chce sie wyszumieć i poużywać życia i prędzej po trzydziestce się ustatkuje chociasz ja gdybym miała rozum ten a lata tamte napewno tak bym zrobiła

Gość gość
właśnie może jest niemęski, a może jest gejem i Ty o tym nie wiesz :P Z opisu niby ideał, ale ideałów nie ma, musi być coś, co wpływa na to, że jest sam. Może to jego podejście, może nie potrafi się zaangażować, skąd my mamy wiedzieć, w takich przypadkach zazwyczaj wszystko siedzi w głowie człowieka. A wtedy ideał sięga bruku, że tak polecę Norwidem :)

Gość gość
jak ma 23 lata, to jest świeżo po studiach... może jest sam, bo z kimś właśnie zakończył związek, albo skupiał się na studiach i pracy... co w tym dziwnego, że ktoś ma 23 lata i jest sam? o.O'

Gość gość1298
nie sądzę, że moj brat nie jest męski. co do tych koleżanek to widzę jak idzie przez miasto i spotka znajomą to zaraz mu wiszą na szyi, kleją sie do niego, na fb jak włączy czat to zasypują go rozmowy. jeśli chodzi to imprezy to on wyszumiał sie w szkole średniej i na początku studiów. teraz o wiele, wiele mniej bywa na imprezach, wciąż lubi sie bawic, ale jest duzo spokojniejszy. Kiedys nie zadowoliłby sie wieczorem w restauracji albo przy dobrym filmie ze znajomymi. teraz tak. gejem na sto procent nie jest, bo spotykał sie z dziewczynami. z ostatnią ponad rok temu. wiem, że nigdy jej nie zawiódł, był dla niej troche surowy, ale był jej zdecydowanie najlepszym przyjacielem i widac bylo jak na siebie patrzą ze iskry lecą :-P wyjechała na studia i sie rozstali, niedawno wspominał ze sie zaręczyła z kims.

Gość gość
23 lata to młody chłopak ma czas

Gość gość
za chudy , sory ale nie :p

Gość gość
swaty brata, dobrymi chęciami piekło wybrukowane

Gość gość
ja bym byla zazdrosna o te jego koleżanki...

Gość gość
o rany, no to skoro jeszcze rok temu się z kimś spotykał to czym Ty się autorko martwisz? Że od roku nie ma nikogo? Myślałam że od zawsze i to Cię tak dziwi. Nie ma tu czego analizować, bo nie widzę problemu. Nie wszyscy muszą być non stop w związkach, tym bardziej, że, jak już ktoś pisał, 23 lata to jeszcze młody wiek

Gość pyytajnik
nie🖐️