Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lopeelka_89

DURNE KSIEZNICZKI ciuszki kosmetyki wszystko maja od rodzicow

Polecane posty

Gość Lopeelka_89

Wkurzaja mnie takie ksiezniczki... znam taka jedną dziewczyne, dostala dom po ojcu, wyszła za mąż, pracuje w odziezówce, zaszla teraz w ciąże, jest w 2 miesiącu a już siedzi na L4. wiecznie się chwali tym ile to ma ciuchów, ma bogatego męża i ciągle łazi po sklepach, nawet za rachunki nie płąci bo na dole mieszka babcia i za wszystko płaci a ta nawet babki nie szanuje tylko ciągle wyzywa, królewna jedna... a ja juz kilka lat sama musze sie utrzymac, utrzymac mieszkanie, sama uzbierałam na samochód a jej tatuś autko kupił.... żeby nie było że jestem zazdrosna, bo jestem z siebie dumna ze nie płaszcze sie wiecznie na czyjes pieniadze, ale wkurza mnie to, że takie królewny tak sie z tym obnoszą!

Gość gość
no widać jak nie jesteś zazdrosna jak musiałaś o tym aż temat założyć...

Gość Lopeelka_89
ach bo ostatnio właśnie się dowiedziałam, że ona mi tyłek obrobiła i mojej kuzynce, dlatego się wpieniłam i aż o tym napisałam :D hipokrytka

Gość gość
miej wywalone na nią, nie warto na takich ludzi zwracać uwagi bo im właśnie o to chodzi :)

Gość Lopeelka_89
zresztą ja też w sumie jej teraz tyłek urabiam więc jestesmy kwita :D

Gość gość
o rany, a czy to twoja sprawa skąd kto ma pieniądze? jak dostaja to ich sprawa, nie każdy musi tu tyrać za marne grosze żeby przetrwać do pierwszego niektorzy maja wsparcie rodziny i nie widze w tym nic złego

Gość Lopeelka_89
no niby tak, zgadzam się, ale wiesz... ja uczciwie pracuje ciężko na własne przyjemności, a ktoś potrafi mi du....... obrabiać do wszystkich wokoło, a sama kim jest? nikim

Gość gość
ja też na wszystko sama zapracowałam ale nie obgaduje ludzie którzy wszystko dostali od rodziców i mają więcej ode mnie bo po co ? po co sie poniżasz ?daj se spokój, jak ma to ma , nie bądź zazdrosną wścibską chciwą jędzą

Gość Zsazsa
To jej to powiedz :D w oczy :p

Gość gość
obrabianie d**y to już inny temat, też nie mam szacunku do takich ludzi , ale co innego skąd kto ma kase, może mieć od rodziców, może mieć farta i wygrać w totka no i to jego szczeście, zreszta tu w Polsce cięzko sie samemu dorobić dlatego wielu ludziom rodzice pomagają, nie mowie ,że jest to nie możliwe ,ale bardzo trudne. W ogóle to np we Włoszech czy Niemczech czesto całe rodziny żyją pomagajac sobie nawzajem , a dzieci dlugo siedza na garnuszku rodziców , mieszkaja z nimi i uważaja to za normalne, a u nas w kraju gdzie sie tak malo zarabia jest parcie na to żeby zarabiac samemu, nie ważne jakie grosze by to byly

Gość Lopeelka_89
no ale ja się właśnie nie zniżam do jej poziomu, bo jakbym chciała to bym jej też tyłek obrobiła u nas w miejscowości żeby jej znajomi się dowiedzieli o niej fajnych rzeczy, ale nie robie tego, bo nie jestem tak pusta jak ona, tylko wyżalam się tu na forum, gdzie i tak nie wiecie o kim pisze...

Gość gość
Widocznie czegos Ci brakuje i w srodku Cie zzera ze ona nic nie musi robic i ma lajtowe zycie :D

Gość gość
no niestety, ale wychodzisz na jędzę. skoro sama się dorobiłaś, to powinnaś się czuć bardziej dowartościowana i spełniona, a nie zawracać sobie głowę głupotami. ja jako nastolatka miałam dwie pary jeansów, bluzę z kapturem, glany, 5 par majtek- i to prawie wszystko, a jeżeli komuś zazdrościłam, to na zasadzie, że też bym tak chciała, ale bez zawiści. generalnie niepotrzebnie pielęgnujesz w sobie negatywne emocje licząc komuś ile ma szmat w szafie - wyluzuj się, bo zawału dostaniesz z powodu nieistotnych pierdół

Gość gość
lopeelka tez by chciala kase dostac za bycie czyjas corka, a tu dupa rodzice nie dali i sama musi zapieprzac :D ach ta frustracja :D