Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaska101010

Informacja o ciążyA wy jak o tym powiedziałyście

Polecane posty

Czesc, pytam z ciekawosci , jak przekazalyscie informacje o ciazy swoim partnerom i mezom A jakie byly reakcje waszym mezczyzn. ?? Czytalam pare forum z wypowiedziami nie ktore byly naprawde fajnymi pomyslami, np. wyswietlenie na ekranie w kinie kiedy "akurat" byli na seansie ... Pytam z czystej ciekawosci nie jestem w ciazy :)

Gość gość
jak mi sie okres spoznial to powiedzialam mojemu ze cos jest na rzeczy, a on na to zebym test zrobila, bo akurat spieszyl sie do pracy. Zrobilam test tego dnia i gdy wrocil to powiedzialam mu tak '' chcialam cie poinformowac, ze twoje plemniki maja sie dobrze, szykuj sie na siedzenie w domu z jednym z nich za 8 miesiecy''. Moj tekst wzial sie z tego, ze partner mowil mi, ze ma slabe nasienie, bo z poprzednia partnerka staral sie o dziecko 5 lat.

Gość gość
mój zobaczył 2 kreski na teście i to wystarczylo aby banan mu nie znikał z twarzy przez dłuuugi czas, staraliśmy się 3 mce

Gość gość
jak zrobiłam test od razu go obudziłam i zapytałam ile kresek widzi bo ja chyba śpię;) trzęsącymi rękami podałam mu test a on mnie przytulił i tak sobie razem płakaliśmy-ze szczęścia oczywiście:P