Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosccc

Matka mnie dreczy i wtraca sie we wszystko

Polecane posty

Gość mam dosccc

Mam 19 lat i problem z matka. Wtraca sie we wszystko. Jak gdzies wyjde z kolezanka to od razu: gdzie bylam, z kim i co robilam. Kiedys sprzedalam jakis ciuch na allegro, matka zobaczyla paczke jak wychodzilam na poczte. Od razu obmacala ja, zapytala co sprzedalam, ja ze ciuch i reszte powiem pozniej bo sie spiesze. Jak wrocilam to dowiedzialam sie ze przeszukala caly moj pokoj by zobaczyc czego ubylo. Ogolnie czesto przeszukuje moja szafe.

Gość mam dosccc
jak chcialam kupic laptopa za wlasne odlozone pieniadze to uparla sie zeby kupic w sklepie jej znajomego. A ja mialam upatrzonego gdzies indziej, a ten ze sklepu jej znajomego mi sie nie podobal. A nie chcialam kupowac byle jakiego by ja zadowolic. to gadala ze mi sie popsuje itd.

Gość Prishilla
jestem matką 10latki. Moje doświadczenie i to przez co przeszłam przełoży się na moje wychowywanie córki i nigdy nie pozwole żeby przeszła przez to przez co ja przechodziłam. Jestem sama sobie winna jak w życiu mam i żałuję,że nie słuchałam mamy. Twoja mama się martwi. Nie robi tego po to żeby robić ci na złośc tylko po to by w odpowiednim momencie zareagować. Przypuszczam że nigdy otwarcie nie rozmawiałyście.

Gość rozumiem ciebie
ja pierdziele Prishilla.... Ja mam syna 18 letniego i tez nie che żeby przechodził to co ja z moja matką. "Mam dość" ma toksyczna matkę.....i myślę , że bardziej ją rozumiem niż Ty.....a Ty masz zadatki na toksyczną matkę !

Gość gość
MacGyver z żoną się kłócą: Żona: Robisz z igły widły. MacGyver: Czasami.