Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W radiu Maryja czasami kłamią jak z nut

Polecane posty

Gość gość

Np przed chwilą w serwisie info mówili że: 1.homoseksualizm na pewno jest chorobą 2. Wyniki badań naukowców nie są żadnym dowodem na to że nie jest jak w pkt.1 3. Dzieci wychowywane przez homosi też będą homo bo się tego nauczą 4. Związki homo nie mają prawa istnieć - taa mówią prawie jak Hitler

Gość gość
a jak chcesz zrobić kasę.na uczciwości i gadaniu o d***e maryny? spróbuj,życzę powodzenia

Gość gość
Rozumiem że część osób z tego środowiska chce bronić rodziny ale są wśród nich i tacy którzy z chęcią zobaczyliby homosi na sznurze

Gość gość
Nie sądzę żeby kierowali się tylko chęcią zysku - to zakrawa na fanatyzm

Gość gość
Oczywiście większość słuchaczy łyka to jak pelikan

Gość gość
czasem kłamią??? zawsze kłamią!!!

Gość liza nie zabezpieczona
Jestem les, to nie choroba. Kocha sie za charakter a ze kobiety są bardziej czule i opiekuńcze. Dzieci... Jak bym miala córkę to nie wmusila bym w nią zeby tez byla les. Seksualizm jest w w glowie. To tak jak matka nie molestuje syna:)

Gość gość
A jeszcze zapomniałem - mówili też że osoby homo zmuszają swoje dzieci do seksu!

Ha ha ha;) stek bzdur. Niech powiedzą o pedofilii w kościele. Mnie dzieci nie kręcą 18stki jak ja lub starsze.

Nawet wam powiem ze heteroseksualni są czesto dla seksu, nie znam żadnej les ktora myslala by tylko o seksie. Nam chodzi o wspólnie spędzony czas, rozmowy, wspolne zainteresowania... To bardziej wygląda jak bezgraniczna przyjaźń z pocałunkami, seks jest rzadziej niż u hetero

Gość gość
pkt 3 wyklucza pkt 1 to w końcu to choroba czy nabyte zachowania? niech się może zdecydują, bo póki co jest w tym wewnętrzna sprzecznosć :) jak niby można się nauczyć choroby????

Ja jestem les bo facet mnie bardzo skrziwdzil. Przy dziewczynie czuje sie bezpieczna i kochana. To nie jest zadna choroba. Trzeba byc idiotą zeby wierzyc tej sekcie.

Jak ktoś jest uzależniony od seksu to jest choroba. Homoseksualizm nie jest chorobą, po prostu mamy inne kryteria na partnera/partnerkę.

Gość gość
a co z wyleczonymi homoseksualistami http://natemat.pl/19327,amerykanin-przekonuje-ze-da-sie-uwolnic-od-homoseksualizmu-seksuolodzy-uwazaja-ze-to-niemozliwe Wyleczony z homoseksualizmu Douglas McIntyre, mąż i ojciec trojga dzieci, ogłosił, że ma już dość wszechobecnego lobby sodomitów. Udaje się do Waszyngtonu, by domagać się poszanowania swych praw.

Gość gość
Chcę zwrócić uwagę na homofaszyzm w tym kraju. Państwo jest zastraszone przez działaczy gejowskich, którzy nie tolerują spojrzenia innego niż własne na homoseksualizm – powiedział Anonimowi Homoseksualiści działają od 1980 roku i pomagają osobom chcącym walczyć ze swoim problemem. Ich działalność spotyka się ze sprzeciwem politpoprawnych mediów i instytucji. – Gejowscy aktywiści zmuszali nas do milczenia, marginalizowali nasz głos i eliminowali z debaty. Nawołują do tolerancji, a stale uprawiają dyskryminację wobec byłych homoseksualistów takich jak ja, którzy wybrali inną drogę – mówi McIntyre. Przypomnijmy, że działalność homoseksualistów nie przejawia się tylko w medialnych atakach i wykpiwaniu takich inicjatyw. W zeszłym roku 28-letni mężczyzna zaatakował z bronią w ręku siedzibę portalu internetowego piszącego o przezwyciężaniu homoseksualizmu i walczącego z homopropagandą.

To jest zarówno mądre jak i kompletna glupota:) wszędzie są fanatycy. Nie wazne jakiej orientacji. To zależy od natury czlowieka.

Gość gość
AUTOR a nie AUTORKA :-) ach ten gender ;-)

Gość gość
najwieksza chorboa XXI wieku

Gość gość
E lezba katar tez masz w glowie a to choroba, zboczku 1:-)

Gość gość
Kiedy rano się budzę w uszach brzęczy mi słowo DŻEMBER

Gość Anja Orthodox
NBP planuje wydać monetę kolekcjonerską o nominale 5 PLN. Na rewersie będzie widniała kilogramowa torebka cukru.

Gość gość
Gość z 13.01 - homoseksualizm to nie zboczenie TĘPAKU. Zboczenie to coś nabytego a homosiem się jest od urodzenia. Za to ty pewnie lubisz sado maso w łóżku co nie zbokolu?

Wiecie, nie wazne czy ktoś jest homo czy hetero. Wazne ze jest w szczęśliwym zwiazku. Trzeba byś tolerancyjnym i otwartym na innych. Docenić w ludziach charakter a nie orientację. To ze jestem les nie znaczy ze sie nie dogadan z hetero i na odwrót. Ci co tego nie rozumieją po prostu są glupi i prostaccy. Tak samo jakby oceniac czlowiaka za wygląd.

To nie choroba XXIw. Od zawsze to jest tylko teraz o tym sie mówi. Poczytajcie pamiętniki Marii Auditore, to XVw i tam byl homo seksualuzm, w starożytnym rzymie, grecji... Tylko skończony nieuk mówi ze to choroba. Wiele osób nie wie ze jestem les a ci co wiedza nie zmienili swoich zachowan. To co niektórzy mówią jest po prostu śmieszne.

Jako lesxpert:) wam powiem ze nie zawsze od urodzenia. Ja jestem bo facet mnie bardzo skrzywdzil. Ale i są tacy co robia to ze zboczenia. W każdej orientacji są zboczenia, to zależy od osoby. I zboczenia są choroba. A najwieksza chorobą jest pedofilia.

Gość gość
Należy odróżnić homoseksualizm od praktyk homoseksualnych (np w więzieniu czy wojsku które są zboczeniem) liza ty jesteś wyjątkiem tzn trochę zboczyłaś z kursu albo wydawało ci się że jesteś hetero

Tak. I to ze jestem lesba nie zmienia mojej osoby. W ogóle ktoras z was jeszcze jest les?

Gość gość
homosiem się jest od urodzenia nie udowodniono tego ze jest homosiem od urodzenia Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. 27. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie.