Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim są introwertycy ? Powiedzcie mi prostym językiem, jak się zachowują tacy

Polecane posty

Gość gość

wiem, ze jest masa opisów w necie, na wikipedii, ale na codzien jacy są tacy ludzie? jak sie zachowują w pracy, w szkole, w kontaktach towarzyskich ?

Gość gość
A co , nie potrafiłeś pojąć tego co było napisane ?

Gość gość
Więc np siedzę sobie w domu teraz, dzieciaki biegają po pokoju dodam że nie moje , krzyczą piszczą a mi głowa pęka od tego jęczenia i najlepiej bym wszystkim pozalepiał usta .

Gość gość
nie lubimy "gadac o niczym", chyba ze rozmowca jest nam bardzo bliski i czujemy sie przy nim swobodnie. Nawet gdy kogos lubimy mozemy malo sie odzywac, ale nie jest to wynioslosc czy brak sympatii, czesto po prostu wystarcza nam, ze ta osoba po prostu "jest". Nie liczy sie dla nas ilosc, tylko jakosc. Wolimy miec jednego dwoch bliskich przyjaciol i miec z nimi mocne glebokie relacje, niz cala chmare znajomych o plytkich relacjach. Odpoczywamy w samotnosci, wsrod ludzi energie tracimy. I podkresle jeszcze raz: nie jestemy wyniosli, nie czujemy sie lepsi, nie olewamy drugiej osoby malo sie odzywajac. po prostu taki juz mamy charakter.

Gość obesrwator życia
Cechy: -ponury lub neutralny wyraz twarzy (mruk),gdy przemawia niemal nie rusza ustami (niemal jak brzuchomóca), w dużej grupie osób pojawiaj,ą się objawy zaczerwienienia policzków, słabo skoordynowanych ruchów, ust, skrajnej małomówności, nigdy nie potrafi żartować, we własnym domu zachowuje się jak esktrawertyk nawet w kontakcie z obcymi ludźmi, gdy tylko wyjdzie poza swój rewier, staję się nadmiernie spokojnym zamulonym introwertykiem

Gość obesrwator życia
Poza domem: problemy z pamięcią krótkotrwałą, nadmierne spokojne zachowanie, brak entuzjazmu do czegokolwiek (wykonywanie jakichkolwiek czynności na odwal się)