Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja córka

Moja córka pokłóciła się z moimi rodzicami

Polecane posty

Gość moja córka

Jest mi żal mojej córki bo ona to najgłupsza istota na świecie. Chodzi o mojego byłego męża o którym ludzie źle się wyrażają, mają złe zdanie na jego temat, izolują się od niego a ona jedyna go broni. Mój eks to egoista który całe życie myślał tylko o sobie, bez przyjaciół, bez znajomych, swoich pracowników traktuje jak śmieci. Mój syn nawet wymienił sobie nazwisko męża na moje panieńskie. Wczoraj moi rodzice źle wyrażali się o moim byłym a córka stanęła w jego obronie. W końcu ona i jej synek byli najlepiej traktowani spośród wszystkich osób które były w otoczeniu tego potwora. Powiedziałam jej by wybierała albo ja i dziadkowie albo ojciec i wybrała.

Gość gość
A czemu ona ma słuchać jak ktoś obraża jej ojca?

Gość gość
i dobrze, żaden rodzic nie powinien dziecko stawiać przed takim wyborem

Gość gość
mi też żal Twojej córki bo JEJ MATKA jest najgłupszą istotą na świecie, bez cienia empatii i znajomośc***sychologii. nie rozumiesz, że dzieci idealizują często swoich rodziców, zwłaszcza dzieci DDD (a Twoje nimi są - dziećmi z rodziny dysfunkcyjnej/dziećmi rozwiedzionych rodziców) i nie przetłumaczysz? powinnaś być wyrozumiała dla niej, rozmawiać z nią ale nie psioczyć na ojca tylko najwyżej racjonalizować sytuację, a ty debilko ją stawiasz przed takim wyborem? NIENORMALNA JESTEŚ!!!