Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co on chce tym zachowaniem osciagnac

Polecane posty

Gość gość

Facet lat 32, ja kobieta lat 20. Znamy się prawie rok. Najpierw się spotykaliśmy jako para, potem niestety stałam się jego kochanką, widzieliśmy się niefortunnie miesiąc temu powiedziałam NIE. Był w szoku, bo zrobił ze mnie swoją własność. Facet jest typem narcyza. Nawet nie wiedziałam kiedy owinął mnie sobie wokół palca. Do sedna...mam przyjaciółkę która wie o naszym dziwnym kontakcie i poznała go jako jedyna moja koleżanka. Mówi mi wszystko, znamy się lata. Napisał do niej dziś wysyłając jej 2 przerobione zdjęcia. Ona i ja jesteśmy pewne, że może chodzić o mnie, bo ona jest dla niego nieosiągalna. Do czego on zmierza? Możemy przypadkiem niebawem się spotkać na imprezie.

Gość gość
Jak zawsze niezastąpieni :>

A tak w ogóle to o co tobie chodzi? Chcesz to dawaj mu d**y, nie chcesz to nie dawaj. A ten numer tej nieosiągalnej niby koleżki to skąd ma? Ona nieosiągalna ale jej numer tak? Posrane towarzystwo jakieś.

Gość gość
Istnieje coś takiego jak facebook. :) Nie jest tutaj mowa o tym czy mu daje dawałam bądź będę dawała, a o odczytanie jego intencji.

No tak racja. A co do intencji zawsze są takie same.******* mu się chce. Pewnie i ciebie i koleżankę. Wszystko.