Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy BRZYDKIE mają powodzenie na dyskotekach

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej. czy paskudne okropne laski maja powodzenie na dyskotekach u przystojniakow? niekoniecznie tych pijanych. chodzi o światla i ogolne ciemności

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak.

Gość gość
p********ie.. są brzydkie. kwestia jakie są rozgarnięte. czasami te paskudy majją większe powodzenie od ślicznotek, nie tylko na dyskotekach

Gość gość
A jak są chłopięce i tępe?

Gość gość
Albo jeszcze gorzej, grube?

Gość gość
tak, ja nieraz swietnie sie bawiłam, byłam pijana, usmiechnieta, lkazdy chcial ze mną tańczyć, byłam w starych szortach, duzym tshircie i trampkach, podchodzily do mnie niezle ciacha, a jaies slicznotki na szpilkach stały smętnie w kącie :D grunt to optymizm i radosc ;)

Gość gość
oczywiście, ale zależy od ilośc**promili alkoholu we krwi :)

Gość gość
niekoniecznie promile... sama jestem hmmm nieatrakcyjna, ale kiedy troszkę wypiję humor mi się poprawia, jestem uśmiechnięta i podchodzą do mnie TRZEŹWI przystojniacy (wiem bo są zazwyczaj kierowcami lub "pilnują" pijanycjh kolegow)

Gość gość
Hahah już tak brzydule bajki są po 19.

Gość gość
Brzydkie moga miec powodzenie , ale głupie i Brzydkie nigdy nie beda mialy powodzenia

Gość gość
już nie ma. trzeba wymyślać od rana

Gość gość
czemu to negujecie. w przyrodzie wszystki jest możiwe

Gość gość
a ja uważam, że to możliwe. sama znam parę dziewczyn skrajnie nieatrakcyjnych jednak z mega powodzeniem. nie weim od czego to zależy, może od poczuciea wlasnej wartosci? albo od pozytywnego nastawienia. dziwne to ale moziwe. sama jestem brzydka i nie moge sę z tym pogodzic.

Gość gość
Tak. Wystarczy, że będą szczupłe, a jeżeli będą bardzo szczupłe to mają murowane powodzenie, bo na dicho liczy się sylwetka, a nie twarz.

Gość gość
Twarz też się liczy. Mało wybredni idą po brzydule.

Ostatnio mam jazdę na jakąś chubby, albo nerd, więc na jedną noc masz szansę :D Lubię perwersje. Normalne laski już mi się przejadły w seksie.

Gość gość
a kto powiedział, że jestem gruba? figure mam ok, troche za male cycki ale ogolnie wszystko jest fit. chodzi o twarz, niezbyt atrakcyjna ale zawsze uśmiechnieta :) ps. nie puszczam się na imprezach

Gość gość
ej tam, glupoty gadacie. co komu do mojego wyglądu, jesli się nie podobam to nara. Ja siebie lubię mimo okropnej twarzy i płaskobiuścia :) a na brak adoratorow nie mogę narzekac. wmawiacie sobie problemy dzieczyny

Gość gość
nie, raczej nie. chyba ,że u tych kompletnie pijanych :P apropos gdzieś czytałam ,że podobno to mit z tym alkoholem ,że wszyscy wydają nam sie ładniejsi po nim

Gość gość
Mój brat zawsze mówił: Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak;)

Gość gość
jak pijane i łatwe to maja powodzenie

Gość gość
co z tego ,że łatwe jak brzydkie? to chyba dobre dla desperatów kompletnych bo normalny facet szuka dość ładnych i łatwych

Gość gość
też wydaje mi się, że to mit. Nawet jak jestem zalana w trupa, facet ktory nie podoba mi się na trzeźwo, nie spodoba mi się po pijaku. bujda usprawiedliwiająca pijanych facetow wyrywających brzydkie laski. Odpowiedź- tak, widzialam takie przypadki.

Gość gość
no mi tak samo... ostatnio jak się nawaliłam to patrzyłam na brzydkiego kolegę i nadal myślałam o rany jaki on brzydki... nawet bardzoej mnie od niego odpychało jak na trzezwo

Gość gość
chyba że mozgi facetow dzialają inaczej.. ale bez jaj. widziałam kilka par gdzie ONA-brzydka jak nos, ON- przystojniak jakich mało, ida szcześliwi ulicą, zapatrzeni w siebie. Wygląd nie jest taki ważny jeśli charakter jest świetny

Gość gość
Niektore laski nadrabiaja urokiem osobistym i zachowaniem, wydaje się nie mozliwe ,ale jednak. Znam brzydką dziewczynę, która ma powodzenie i jest bardzo pewna siebie Ale sądzę ,że większość nie ma tego daru i musi podpierać ściany Np Janis Joplin. ładna była? raczej nie, a miała wielu kochanków, mimo że ochrzczono ją najbrzydsza piosenkarką

Gość gość
Ja też znam pary gdzie ona jest ładna ,a on brzydki ,albo nic specjalnego ,albo odwrotnie, on ciacho ,a ona przeciętniara kompletna

Gość gość
też wydaje się to dla mnie niepojęte, ale znam mnostwo takich dziewczyn i są naprawdę świetne. Sama jestem brzydka, ludzie mnie lubią, ale chcę zmienić wygląd i to zrobię soon :)