Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc898989

KOLACJA Z SZEFEM KPINA!!!

Polecane posty

Gość gosc898989

Kto wymyslil ten program? ludzie robia z siebie kretynow, podlizuja sie byle by tylko dostac prace. wiaodmo ze w Polsce jest ciezko o zatrudnienie wiec po co jeszcze bardziej upokarzać Polaków?? Najbardziej mnie rozbawiła Pani która była właścicielem firmy stomatologicznej i poszukiwała kogoś na recepcje. I jednej kandydatce zadała pytanie " czy poszukuje Pani pracy w jakiejkolwie recpecji czy tylko na recepcji stomatologicznej?" kandydatka jej bardzo dobrze odpowiedziała że na każdej recepcji. A ta pracodawczyni jaka oburzona była że odpowiedziała jej ze w każdej recepcji. a co miała do cholery powiedzieć? że szuka tylko na recepcji w stomatologi bo to jej pasja i tylko tam chce pracować i nigdzie indziej? gdzie ta Pani żyje? albo następne pytanie od tej Pani do innej kandydatki "Bardziej zalezy ci na pracy u mnie czy na wyprowadzce od rodziców" ta jej odpowiedziała ze na tym i na tym a ta pożal się boże pracodawczyni mówi że ona nie wie czy chce takiego pracownika. bo co powinna powiedziec ze na pracy jej zalezy tylko?? powinna jej odpwoiedziec że prosze Pani ja moge mieszkac do 40 z rodzicami albo najlepiej pod mostem bo mi na niczym nie zalezy tylko na pracy na recepcji w stomatologii. ja nie musze jesc, pic, ja nie szukam innego zatrudnienia tylko chce pracowac u Pani na recepcji stomatologicznej. I mówili że jest ciezko z rpaca , że mam 25 lat, że powinnam sie usamodzielnic , ale ja im wszystkim mowilam ze ja tylko czekam na propozycje u Pani na recepcji w pracowni stomatologicznej. No przeciez smiech na sali

Gość gość
Ta stomatolog, to dupa Deląga. Babka ma taki wschodni akcent.

Gość gość
ta z pociągłą twarzą ?

Widziałam zdaje się kawałek tej żałosnej produkcji i też zastanawiam się co za wariat wpadł na pomysł żeby zrobić taki program :D i nie wierzę że w rzeczywistości ktoś zgodziłby się zapraszać do swojego domu i w dodatku na obiad swojego BYĆ MOŻE przyszłego szefa

Gość gość
Kiedyś był odcinek z właścicielką salonu kosmetycznego. Babka jak to się mówi "bez wieku" - zrobiona na maksa, sam botoks i silikon. Szukała kosmetyczki. Pamiętam, że przyczepiła się do dziewczyny, która miała włosy z jednej strony długie, a z drugiej krótkie. Stwierdziła, że takie włosy mogą odstraszać klientki:))))

Gość gość
z ta wrózka i z ta babka co szukala kosmetyczki tez ogladalam i zalozne.C**pracodawcy nie maja zadnego szacunku dla pracownikow. Ciekawe jak oni zaczynali swoje kariery zawodowe. ludzie w tym programie sie wydurniaja, robia z siebie kretynow byle by tylko dostac prace a kto wie ile w takiej pracy popracuja.)

Gość gość
A mi się podobała babka, która została nianią dla dzieci, taka z życiem i pasją, chociaż już swoje lata ma:)

Gość gość
ogladalam wczoraj odcinek ze sprzedawaniem butow. to tez kpina i promowanie smiecowych umow. na koncu jak dziewczyna podpisywala umowe to widac bylo, ze podpisuje sie pod 'Wykonawca', czyli nic innego jak umowa o dzielo lub na zlecenie. powinna przynaniej podpisac jakas umowe na czas okreslony. zalosneeeeee.

Gość gość
popieram w 100% pokazywanie poniżenia Polaków.. bo nawet jesli to fikcja to w realnym zyciu my tez odpowiadamy na idiotyczne pytania rekruterow, ktorzy sa tak samo glupi jak te dziunie z tego programy- pozal sie Boze szefowe..