Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie spotkałam nigdy dobrego człowieka ani miłości. Ludzie to po prostu bydlęta

Polecane posty

Gość gość

Kazdy chce kazdego wydymac, ocyganić, oszukac, wykorzystac

Gość gość
Na www.siepomaga.pl jest pomaganie bezinteresowne

Gość gość
ty, fubu, jestes powszechnie znanym polglowkiem,wiec sie nie wypowiadaj.

Nawet gdybym kiedykolwiek był półgłówkiem to ty i tak byłabyś/byłbyś u podnóżka moich stóp.

Gość gość m
A stópki gołe czy w lakierkach?

Gość gość
TY SYNU,spierd....j nikt już ciebie i twoich poglądów nie toleruje,podziękuj mamusi że płaci ci za internet nierobie,i weż się za kopanie rowów lub zamiatanie ulic pomiocie ohydny.

Gość gość m
Kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada.

Gość gość
wykop sobie nowa dziure do srania lepiej, bo w tej beczce ktora trzymasz w pokoju juz sie nie miesci i sie sraka przelewa, depczesz teraz po niej, za sprzatanie sie smierdzielu wez!

Gość gość
popros mame niech ci ciasto upiecze i wloz swojego zasyfialego kikuta walacego spod napleta serem przez dżins, to ci troche nerwy puszcza, i moze pare pryszczy zejdzie z tej czerwonej spoconej mordki, zdrowo jest czasem rozladowac napiecie seksualne, to sie potem nie pisze glupot do ludzi, jeszcze ci zwieracz pusci i kto majtki upierze? A tak, to jeszcze z kolejne 4 dni pochodzisz w nich, mysl dziecko, mysl

Gość gość
hahahhahahahhah

Gość gość
autorko też czasem czuję jak Ty :( ludzie sa beznadziejni

Znowu wyczuwam prowincjonalną religijność, ale nigdzie nie uciekniesz ani nigdzie się nie schowasz przede mną :)

Gość gość
ty klopoczlapie w butach z ludzkiego kału, won juz stad

A ja jestem zdania, że czego się spodziewasz, co sobie wmawiasz - to dostajesz, bo podświadomie doprowadzasz do zrealizowania twoich wyobrażeń. Większość ludzi to zwierzęta - ale bydląt bym takim porównaniem nie obrażała. Co nie oznacza, że nie ma na świecie osób dobrych i godnych zaufania. Te po prostu, jak i ty, czasami muszą nastroszyć kolce by chronić się przed brutalnością otaczającego ich świata.

Gość gość
syn kupy, taczke odwiez!

Gość gość
ja spotykalam i spotykam dobrych, bezinteresownych pelnych empatii i szczerych w rozmowie i oczach tylko ja robie sie na nich zamknieta

Gość gość
nie klam ty u gory a moze w sumie pisz co chcesz tacy jak ty to albo naiwniacy albo bioracy zycie jak leci tacy nawet w podstawce od filizanki ujrza dobro moze to i dobra zaleta a moze i zla w kazdym badz razie ludzi madrych tych madrych zyciowo ....jak na lekarstwo a takich na chwile dobrych od chooooja ale ja takich na chwile to nawet w przyslowiowa dooope nie chce kopnac :) bo zal mi nogi

Skąd w twoich ustach ten regionalny i rustykalny język? Czyżby panicz podniósł ceny wina w sklepie spożywczym że gniew twój się doń wzmógł?

Gość gość
wszystko przez to, że dziś porządni mężczyźni nie są atrakcyjni w oczach kobiet i przez to dobro nie może się rozpowszechniać!

Gość gość
nie klamie naiwnosc to cecha ludzi dobrych, wiec moge ta cecha grzeszyc nie zalezy mi na tym by jakas osoba, nie znana mi zupelnie, brala wiare w to co pisze ja. pisze bo spotykam sie z dobrocia. moze po prostu ta dobroc jak piszesz jest na chwile ale jest. czasem do malo mi znanej osoby zwracam sie z prosba i :) nie zdarza sie by mi odmowiono. ale masz racje. bliscy znajomi bywa, ze :) nie sa tak mili jakby sie czlowiek spodziwal. ale sa ludzie dobrzy z natury tacy sa :) i ja takich spotkam moze na chwile ale czym jest zycie? chwila :)

Gość gość
ze wszystkich ludzi jakich znam to tylko na rodzicach mozna polegac... koleżanki ze szkoły mnie olały, facet się w końcu znudzi i porzuci, zostaną tylko rodzice i taka jest niestety smutna prawda.

Gość gość
syn kloca- dobry piesek, zdazyl juz sie reagowac na wlasne imie

Gość gość
prawda jest taka, ze ludzie dzis pedza za czyms i dokads depczac po drodze innych a przy okazji siebie

Gość gość
Hmm ja kilka, ale głównie jest to handel wymienny

Gość gość
yyy do kogo piszesz fubu