Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt o malego kotka pomocy

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie do znajacych sie.Kotka ma prawie 6 mies ale ostatnio w ciagu kilku dni bardzo przytyla.Zawsze byla mala i drobna a teraz ma wielki brzuch bardzo widoczny.Czy mozliwe ze tak mloda kotka jest w ciazy??? 1,5 mies temu przebywala pare tyg w klinice z innymi kotami. Wczesniej jak i niedawno tez wychodzila na dwor.Niby pod opieka... czy to mozliwe?

Gość gość
Jesli miala juz cieczke,czy jak to tam sie zwie u kotow,to tak.Zwierzaki szybko dojrzewaja.Moj pies mogl byc mama juz w wieku 5mies..

Gość gość
zajrzyj na forum miau.pl i tam popytaj,a najlepiej to sie wybrac do weta

Gość gość
to nie moja kotka tylko znajomej. wlasnie niby nie miala rui ale moze przeszla bezobjawowo.moja ma juz dwa lata i wogole nie miala miala objawow rui.

Gość gość
niestety, możliwe można zrobić kotce sterylkę aborcyjną

Gość gość
Jest zarobaczona. Wzdęty brzuszek to normalny objaw przy silnym zarobaczeniu. Do weta po tabletki na odrobaczenie i po kłopocie.

Gość gość
dzieki za odpowidzi. ale mozliwe to ze ma robaki mimo ze niecale 2 mies temu byla odrobaczona??

Gość gość
Niedawno rozjechałem kota. Gdy wysiadłem ,żeby zrobić zdjęcie rozjechanego trupa (zawsze tak robie to moje niewinne hobby) zauważyłem ,że pomiędzy wnętrznościami sierściucha wije się kłąb białych robali.