Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieszaja na mnie psy w pracy , jak sobie z tym poradzic ?

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam problem tego typu iż od jakiegoś czasu jestem obiektem wszelkich pogard i rozmów (plotek) w pracy . Praca jest dość stresująca ponieważ pracujemy w jednym zespole i każdy pracuje na każdego . Oczywiście jak wszędzie znalazły się osoby które nie maja ochoty pracować . I swoją złość przelewają na mnie . Ja pracuje za 3 osoby a i tak zarzucają mi ze nic nie robię . Pomimo ze wykonuje. Swoja prace oraz polowe pracy tych dwóch pań. Dodam że gdy się przyjmowałam byłam bardzo lubiana osoba . Byłam chwalona na każdym kroku . Też przez te panie . Byłam także obiektem dużego zainteresowania wśród mężczyzn w firmie . Z racji tego ze jestem mloda i nie brzydka a tam większość kobiet jest juz w starszym wieku . Przez jakiś miesiąc byłam po prostu w centrum . I nagle coś się zmieniło . Czuje się jak intruz w towarzystwie tych kobiet . Jak sobie z tum poradzić ?

Gość gość
nic na to nie poradzisz ,byłam w takej sytuacji jak ty i tak mnie wykończyły psychicznie że nie było wyjścia i odeszłam z pracy ...i do tego wszystkiego bez psychologa sobie nie mogłam poradzic

Gość pamiętajcie
w pracy nie ma kokegow, tylko znajome twarze. należy mieć na nich wyyebane.

Gość gość
trzeba bylo od razu sie nie bratac z nimi a teraz sama nic nie wskorasz,przykro mi bardzo ale taka jest prawda