Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek_placek

Mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość jacek_placek

Nawet się nigdy nie całowałem

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
Żadna Cię nie chciała?

Gość gość
Ja mam 34 i tez tak mam jak zyc?

Gość jacek_placek
Jestem nieśmiały a poza tym gdy jestem w obecności kobiety to nie wiem o czym ma rozmawiać:)

Gość gość
a kogo to obchodzi?

Gość gość
to chyba kobiety sprawa o czym ma rozmawiać

Gość jacek_placek
Nie wiem dlaczego tak jest? jestem przystojny, wyglądam może na 25 lat czasami dziewczyny zaczepiają mnie, ale nic z tego nie wychodzi:(

Gość gość
Nie czuj się przez to gorszy , jesteś jeszcze młody , wszystko przed Tobą, trafisz na taką co lubi gadać a ty będziesz słuchał i potakiwał i to będzie dobry układ . większość ludzi potrzebuje dobrych słuchaczy. Głowa do góry!

Gość Goźć
No ładnie, ładnie. Nie wstyd Ci? Kobiety, kto je stworzył? Bóg to cholerny Geniusz!

Dopóki nie trafiłam na kafe nie mialam świadomości, ze występują w przyrodzie tego typu osobniki - niby stare konie, a z drugiej strony takie swiezaki w tych sprawach :D

Daj se chłopie spokój z babami i zajmij się pracą, swoimi pasjami. Nie masz czego żałować.

Gość jacek_placek
Skończyłem studia na wydziale terraformowania i inżynierii mimetycznej. Więc mam o czym rozmawiać z kobietą

Skoro facet tyle lat przeżył bez baby, to widocznie nie jest mu ona potrzebna do szczęścia, ma inne cele, priorytety w życiu.

Gość gość
Moze nie masz w ogole poczucia humoru?

Gość jacek_placek
Jutro mam wyjazd do Khorinis przez dolinę orków i nie będzie mnie przez kilka dni w Polsce,a ale jeśli któraś dziewczyna jest zainteresowana to mogę podać maila?

Gość onaa28
ja też mam 28 lat i nie miałam nigdy faceta

Gość Prawie30
Ja też nie miałem laski. Kilka razy byłem na d****ach, ale to w sumie nic szczególnego nie było. Chyba już wolę na ręcznym jechać. Nie jestem w stanie się zakochać i nie mam szczególnej motywacji, żeby zmienić ten stan

Gość onaa28
smutno mi :(

Gość Prawie30
Dodam jeszcze, że jestem wysoki, całkiem urodziwy z twarzy, nie łysieję, młodo wyglądam i mam 6 tys. na rękę. Wiedziałem, że wiele kobiet na mnie leciało, ale nie chciałem się angażować. Chyba po prostu wolę samotność. Może jestem nieco zaburzony emocjonalnie, bo jak wcześniej stwierdziłem nigdy się nie zakochałem i chyba nawet się do tego stanu nie zbliżyłem.

Gość gość
faceci w twoim wieku wolą licealistki zamiast rówieśnic czy odrobinę starszych kobiet, nie dziwię się, że jesteś sam, skoro nie widzisz tych kobiet... pewnie też, jak któraś c****sze, ze potrzebuje pomocy w czyms tam, to pewnie jej nie odpiszesz, ze moze liczyc na ciebie, bo pewnie nie czujesz sie kompetentny by sprobowac jej pomoc (chociaz ona by sobie swietnie bez ciebie poradzila, a napisalaby tak tylko dlatego, by sie do ciebie zblizyc)... także skoro jesteś ślepy i nie umiesz czytać między wierszami, to nie dziwię się, że jesteś sam... pytanie tylko, co z licealistkami? nie imponuje im twój wiek, pozycja i wykształcenie?

Gość Prawie30
Jestem do tego wybredny. Dziwię się wielu facetom jak mogą wytrzymać ze swoimi kobietami i jeszcze jak mogli się w nich zakochać, bo tylko tak sobie tłumaczę to, że z nimi są.

Gość gość
im mnie ****asz , tym kobieta mniej bedzie dociekac ile przed nią lasek miales/......