Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on jeszcze nie wie ale bedzie płakał srodze za to że mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

ostatnimi czasy trochę odpuściłam sobie, bo miałam dużo rzeczy do roboty (praca naukowa), dalej mam dużo, ale... schudnę, będę ponownie tańczyć belly dance, kupię wreszcie sobie profesjonalny strój, w którym sie sfotografuję i wstawię na fb... nieco opalę na solarce (może nie umrę od tego).... lepszej nie znajdzie ;)

Gość gość
żałosne

Gość gość
bedzie sie tylko smial do rozpuku razem ze swoja dziewczyna- 'zobacz ta tipsiara-solara to sie realizuje :D w pracy naukowej ale ugotowac obiadu nie umie' :classic_cool:

Gość gość
spoko, tylko że on nie ma dziewczyny, tipsów nie potrzebuję, bo mam wystarczająco długie naturalne paznokcie, obiad jem na mieście... przejdzie mi za jakiś czas zauroczenie nim, a taniec zawsze lubiłam, tańczyłam 3 lata, ale miałam przerwę roczną, bo kilka czynników się na to złożyło... nie wiem, czy będzie płakał, pewnie nie, skoro jestem mu obojętna teraz, to potem też będę

Gość gość
i po co Ci to? rób coś ale dla siebie, a nie po to żeby się pokazać. Przecież to można wyczuć

Gość gość
W każdym razie od jutra zaczynam dietę. ;) Poniedziałek, dobry dzień, właściwie to od dzisiaj. ;)

Gość gość
pewnie, że dla siebie, tylko to że on mnie wyraźnie olał, sprawiło, że sobie przypomniałam, że poza nauką są też inne rzeczy, które lubię, a które zaniedbuję... z tą dietą to nie wiem, to nie ja pisałam, ale ogólnie ciągle jestem tak jakby na diecie - nie jem mięsa i słodyczy... a jak będę robić to, co lubię, to byle typ nie będzie stanowił powodu do smutku... chociaż on ma tak wiele cech do mnie podobnych, myślałam, ze to moze bratnia dusza, a to kupa :(

Gość PROWOKACJ A
Ile obecnie ważysz?

Gość PROWOKACJ A
Ile obecnie ważysz?

Gość gość
64 kg na 175 cm