Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaligrafia123

Już go nie kocham?

Polecane posty

Gość kaligrafia123

Witam Was, muszę się wygadać, nie wiem co mam robić :( jestem z partnerem prawie 4 lata, mieszkamy razem od 3 lat, na początku wiadomo, uczucie w pełni kwitło, w zeszłym roku oświadczył mi się. Ale ja od niedawna czuję, że to nie to, rutyna w związku jest już nie do zniesienia, nasze wspólne spędzanie czasu to on robi coś na komputerze a ja też żeby sie czymś zająć, niechętnie od niego odchodzi. Oboje pracujemy, widujemy się tylko wieczorem i w weekendy (jeśli on ma wolne) ale nawet jak jest dzień wolny to zawsze to samo- siedzenie w domu na komputerze, od jakiegoś czasu nawet nie ma o czym rozmawiać, mi już się nie chce rozpoczynać rozmowy i wypytywać "a jak ci minął dzień" On nie pociąga mnie fizycznie, nie mam ochoty na seks z nim. Denerwuje mnie już jego sposób zachowania, to co robi, jego nawyki. Nawet w nocy gdy śpimy staram się jak najdalej odsunąć od niego, kiedyś potrzebowałam tego żeby mnie przytulił i prosiłam się o to, teraz przeciwnie, staram się tego uniknąć. Czy to możliwe że przestałam go kochać i jestem z nim z przyzwyczajenia? Wynajmujemy razem mieszkanie i gdybym miała się z nim rozstać nie dałabym rady sama go utrzymać, nie mam gdzie wrócić, i ciągle myślę, że chyba tylko dlatego jeszcze z nim jestem...

Gość gość
szybko c**przeszlo? masz inny zwiazek`?

Gość gość
ma nowego popychacza. wiadomo, nowy model. trzeba wyprubowac.

Gość gość
Miałam podobnie, też brak pociągu fizycznego. Nie mogłam się zdecydować, aż w końcu on odszedł. Na początku przeżyłam dramat, ale teraz odżyłam i wiem, że dobrze zrobił. U nas była rutyna, brak pożądania z mojej strony i brak zazdrości. Tego bym nie odratowała.

Gość gość
Miałam podobnie, też brak pociągu fizycznego. Nie mogłam się zdecydować, aż w końcu on odszedł. Na początku przeżyłam dramat, ale teraz odżyłam i wiem, że dobrze zrobił. U nas była rutyna, brak pożądania z mojej strony i brak zazdrości. Tego bym nie odratowała. -------------------------------------- Tak to jest jak sie mysli tyłkiem a nie głową. To jasne ze Ty go wcale nie kochałaś tylko myślałas o sexie a jak Ci się znudził to odeszłas. Żałosna jestes, nigdy nie będziesz szczęśliwa w zwiazku jak będziesz myśleć d**ą.

Gość gość
no tak sex bez pociągu fizycznego to jak robienie pomek na gimnastyce

Gość kaligrafia123
Nie, nie mam nikogo innego, i nie ciągnie mnie do nowego związku. Kiedy go nie ma w domu wręcz się ciesze. On nie jest złym człowiekiem, nie bije mnie ani nic z tych rzeczy. Niewiem co mam myśleć, osoba z zewnątrz stwierdziłaby że mam cudownego faceta, ale jednak nie ma tego "czegoś" między nami, on mówił mi że mnie kocha ale ja w to co czuje do niego już wątpię. On nie okazuje mi uczuć że tak powiem bezinteresownie, kiedy zaczyna mnie całować czy przytulać ja już wiem że chce seksu i się blokuję, mam ochotę uciec. Z jednej strony chciałabym naprawić ten związek (tylko nie wiem jak) a z drugiej rozmyślam o tym jakby wyglądało moje życie bez niego...

Gość gość
Chyba nie ma sensu ciągnąć takich historii, o ile nie jest to chwilowe, a trwa już dłuższy czas.