Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgubiony pierścionek zaręczynowy :(

Polecane posty

Gość gość

jestem taka załamanasmutas.gif swój pierścionek zaręczynowy noszę prawie zawsze, jest...a właściwie był smutas.gif dość okazały i odstający, ściągnęłam go do mycia naczyń i prania, wyszłam z domu, zapomniałam go założyć. kiedy wróciłam na drugi dzień (spałam u narzeczongo akurat) nie mogłam go znaleźć, choć zostawiłam go na biurku w tym samym miejscu co zawsze. kiedy wróciła do domu moja mama zapytałąm ją czy go widziała, ona się wykręcała aż w końcu przyznała się, że wczoraj go sobie POŻYCZYŁA na wyjście i jest jej głupio bo...go zgubiła! był trochę za luźny na nią i musiał się jej zsunąć. jest mi tak źle, jak mogła smutas.gif sęk w tym, że nie mogę go sobie odkupić bo bo był bardzo kosztowny ( z tego co wiem kolo 4000zł), a nawet nie chcę, bo to był MÓJ ukochany symbol, nie chcę innego. mama powiedziała że też nie ma aby mi go odkupić ale uzbiera kasę i mi go na pewno sprawi. boję się powiedzieć narzeczonemu, nie będzie zły, ale będzie mu przykro...zaręczyny są tylko jedne

Gość gość
ZWIAZEK SIE ROZPADNIE

Gość GWÓZDEK KREMOWY Z ZAMKA FANA
Tak wygląda gwózdek kremowy wychodzący z zamka FANA rozdrażniony papkowaniem: / http://zapodaj.net/64bc01a611926.jpg.html / Wydłuża się aby ókóć osobę co go zdenerwowała papkowaniem. Ókócie przez gwózdka kremowego jest nieprzyjemnie bo podobne do łaskotnięcią mięśni z boku brzucha. Jak gwózdek ókóje to właśnie jest takie uczucie jak by się nacisnął punktowo na napięte boczne mięśnie brzucha (np palcem) to wtedy jest takie przerażające łaskotnięcie. Dlatego to ókócie jest tak okropne.