Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama ona teraz

Chodzi o pieniadze i o faceta pilne

Polecane posty

Gość Sama ona teraz

Z natury jestem slowna. I nie wiem. Bylam z facetem 3 lata. Obiecywal, planowal bla bla bla...juz madra jestem. W listopadzie mial rozwod. Jak to twierdzil po rozwodzie mielismy sie hajtnac ja i on, ale ok- bylam plastrem no ale nie w tym rzecz. Obiecalam mu pomoc oplacic adwokata. Podpisal on ja nic nie podpisywalam. Zostalo do splaty ponad 1000zl Pani byla wyrozumiala i powiedziala mu ze ratami moze placic. Zaplacil cos reszte ja skoro obiecalam- no ale, gdy tylko dostal rozwod powiedzial ze znudzilam mu sie i wiadomo. Nie mamy kontaktu. Nie wiem co robic? Nic nie podpisywalam ale glupio bo wyjde na nieslowna. Na zdrowy rozum kazda laska by to olala, sama wiem no i co zrobic? Powiadomoc szanownego ze ma zaplacic calosc czy poprostu zamilczec az sama adwokat sie z nim skontaktuje? To nie sa jaja a powaznie pisze i prosze o konkretne odp.bo to ze glupia bylam to wiem.

Gość gość
tak, leć, zapłać za niego, on teraz ma wydatki na nowe panienki, więc powinnaś facetowi pomóc!

Dlaczego masz płacić za niego? Zwłaszcza że Cię olał.Dziewczyno myśl rozsądnie! Adwokatka go znajdzie.Przecież to nie Twoja wina że tak się zachował./.Pewnie myśli że trafił na naiwną? Mam nadzieję że do nich nie należysz?

Gość gość
co za durny temat

Gość gość
Skoro sie z Tobą rozstal to jestes zwolniona z obietnicy bo moglas pomagac swojemu facetowi ale nie musisz pomagac bylemu facetowi juz. Taka informacje mozesz mu przekazac.

Gość gość
Tak. Nie dam sie. Napisalam do niego-ze ma uregulowac. Odpisal- wyzywajac mnie od najgorszych i ze mialam mu pomagac. Przykro mi, tyle stracilam czasu. Jak w dzisiejszym swiecie ludzie potrafia byc tacy?!

Gość gość
ten cham , to bydle dalej jeszcze chce od ciebie pieniedzy ?? nie odzywaj sie do niego w ogole, i to niech on placi , nie jest juz twoim facetem , umowa zerwana ... obietnice nie wazne , nie plac za niego kobieto !

Gość gość
olej dziada i nie patrz na to co obiecywalas, on tez obiecywal i co z tego? :P

jak zapłacisz to będziesz wyjątkową idiotką

Gość gość
Pisze,ze mu obiecywalam- to ja mu wszystkie smsy wyslalam te co mi wysylal z obietnicami i zatkalo go. Ja mam wydatki, oj nie gdyby jeszcze byl wart. Nie zaplace. Juz taka glupia nie bede! Dziekuje za odp. Pozdrawiam.