Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 5 lat nie oglądałam Wiadomości i nie wiem co się dzieje na świecie a Wy ?

Polecane posty

Gość gość

Jedynie to co gdzies tam uslyszalam od rodziny, znajomych czy przypadkiem przeczytalam. Nie ogladam Wiadomości, Faktów, Wydarzeń, nie czytam portali informacyjnych. Nie wiem co sie dzieje w polityce :D Wiem tylko to, ze premierem nadal jest Tusk :D reszty gabinetu nie znam, na swiecie nie wiem co sie dzieje, slyszalam jedynie o wojnie w Syrii

Gość gość
ja w ogole tv nie oglądam od wielu lat, zadnych reklam, filmow, seriali, reklam nie oglądam, tylko na necie na portalu gazeta.pl czytam wiadomosci ;)

Gość gość
ja też,to moj swiadomy wybor,mialam dosyc nabijania glowy rzekomo "waznymi wydarzeniami" lepiej sie czuje.

Gość gość
Metoda na strusia, łeb w piach i udawać że nic się nie dzieje. Tymczasem tylko poinformowany obywatel to wartościowy material w strukturze społeczeństwa. Takim jak ty łatwiej wmówić idiotyzmy, namówić na popieranie jakieś idiotycznej polityki, żeby tylko była kolorowa i głośna. Nie jestem za wpieprzaniem papu serwowanego przez "jedynie słuszne" Wiadomości, ale za sergregacja informacji.

Gość gość
Ja tez od dawna nie ogladam i nie czytam, tez sie znacznie lepiej czuje, lepiej sypiam, zyje spokojnie, nie stresuje sie tak ;) gdy w pracy ktos zaczyna ''rozmowe'' o polityce nie slucham ale wychodze ;)

Gość gość
Ja nawet dłużej, szkoda życia na politykę i inne tego typu rzeczy które są nudne i głupie. Wychodzi z tego tylko narzekanie i spory między ludźmi. 100% Prawdy.