Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 80 min na dojazd do pracy w jedna strone to zbyt długo

Polecane posty

Gość gość

? sprawa wygladal by tak dojazd tramwajem ok 30 min przesiadka autobusem kolejne 40 min chwytac sie takiej pracy czy to bezsensu ?

strasznie długo mi dojazd zajmuje lekko ponad godzinę, dużo życia się traci w przejazdach... no, ale jak nei masz wyboru, to cóż...

Gość gość
zrub jak chcesz byle ci sie to oplacalo bardzo duzo ludzi dojezdza po 1000 km zdala od rodziny malzenstwa sie sypia a rzad sie cieszy bo przywioza euro i jest obrut towaru w kraju a co zatym idzie ano to ze 23% wpada do dziurawego wora i jest super

Gość wujek Wacek
ja dojezdzam 120 min samolotem 🖐️

Gość gość
samolotem sie lata a nie jezdzi

Gość gość
bez sensu, szkoda życia

Gość gość
Zbyt długo, szkoda zycia jak ktos juz napisał :( ja sama od 1,5 roku dojezdzam na studia 90 min w jedna strone i cholernie zal mi zmarnowanych chwil. Ale skoncze studia i nigdy sie juz na takie cos nie pisze

nie jest to to mało, ale jesli praca ciekawa i warta pewnie bym spróbowała, teraz zbliża się wiosna, więc będzie lżej, a potem najwyżej mozna się starać o jakies przeniesienie, cokolwiek, w ostatecznosci mozesz przeciez zrezygnować znam takich, którzy dojeżdzają po 2h

Gość gość
Zalezy, czy praca jest tego warta. Ja dojezdzam 100 km pociagiem ;-) w UK to normalne. Ale przeciez to nie zmarnowany czas, mozna sluchac muzyki, czytac cos, odpowiadac na maile -- ja tak robie, potem w pracy mam mniej do roboty.