Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia_młoda_mamusia

Załufałam chłopakowi a on mnie zostawił z dzieckiem i to

Polecane posty

w dodatku z mojom koleżankom z którą sie przyjeźniłam :( co robić ? Mamy małego synka ma 3 miesiące

mama muwi, że to d**ek i żebym za nim nie agniała ale ja go kocham i błagałam go żeby nas nie zostawiał cureczka teskni za tatusiem i nie chce jej sama wychowywać.

hej poradzi tutaj ktoś mi coś ?

Gość gość
może wybierz mniejsze zło dla dziecka i niech je wychowuje jeden głupi rodzic, a nie dwoje?

Gość gość
tak, zapomnij o tym facecie i ułóż sobie życie. nie poniżaj sie ganiając za nim.

Gość krytyk prowokacjii
0/10 🖐️

ja nie wiem jak moja kolezanka tak mogła postąpić ona wiedziała ze troche sie przytyłam i wykorzystała sytuacje i poderwała mojego chłopaka i teraz twierdzi że ona go kocha a on głupi jej wierzy a ona chce mi chyba tylko zrobić na złość bo mi zazdrości dzidziusi a synek jest taki slodki tatuś rzadko go odwiedza no i ja jestem ładniejsza od tej koleżanki jak go skusić aby wrócił jakiś sexowny ciuszek jak przyjdzie albo makjiaż ?

Gość gość
kazdy grzech zawsze rodzi cierpienie a ty łamałas przykazanie 6 wiec trzeba poniesc konsekwencje swoich czynów

nie rozumiem jakie przykazanie ? chodzimy z synkiem do koscioła to tatuś nas zostawił dla niej jak on mógł to zrobić ? dlaczego menszczyźni tacy są ? On nam wogóle nie pomaga tylko mama moja z nim siedzi jak ja jestem w pracy i wwracam i siedzę z nim, a on nic nie pomaga tylko raz na tydzień przyjdzie niby posiedzi nawet nie da pieniędzy ani nic tylko jakaś maskotka czy moge dostać jakieś alimenty od niego jak je uzyskać ?

Gość Debilzm na maksa
Niepoważny facet.Podaj do sądu o alimenty i olej go! Co z tego że Ty jego kochasz skoro on zostawił Ciebie dla innej.Miej swoja godność i daj sobie spokój.Dziecko z czasem zapomni.To przykre ale prawdziwe!

a na jakie elimenty możemy z mamą liczyć od niego on chyba nie zarabia za dużo pewnie z 1200 zł max nawet nie ma samochodu, ale ja mimo to go kocham ale on widocznie nas nie chce :(

Gość gość
seks przedslubny 6 przykazanie

Gość Dziwne ale prawdziwe
Wysokość alimentów ustala sąd.Żeby była jasność! Nie Twoja mama otrzyma,ale Ty na swoje dziecko.Zgłoś się do MOPS wszystko C***owiedzą.Przy sądach Istnieją bezpłatne porady prawne.Wszystkiego dowiesz się i pokierują Tobą.Idz z mamą.

mi chyba mops nic nie da bo ja pracuje na umowe zlecenie w kwiaciarni i dużo nie zarabiam więc by sie przydały alimenty zawsze synuś by miał więcej zabawek czy ubranek

Gość gość
caritas

K***A co za pelikany!!! łykacie wszystko!!! raz pisze, że córeczka, zaraz potem, że synek:D to ta debila Fiel wymyśla te bzdety:D:D:

Gość gość
debilna prowokacja, jak mozna w tak prostej prowokacji gubic sie w zeznaniach? jakim to tłukiem trzeba byc hahah

Gość gość
No żeby chociaż jeszcze pisała "córeczka" ale jej się urodziła cureczka :D Nie wspomnę o "mojom koleżankom z którą (bez przecinka) się przyjeźniłam" :) A mama jej muwi i muwi... laska ty z Polski jesteś?

Gość gość
Błagałaś, żeby został? 🖐️ trololo, nie dziwie się ze zwiał. Nie rozumiem tylko że jak w dodatku z Twoja kolezanka? Zdradzil czy o co chodzi ? Moglabys troszkę czytelniej pisac

Gość gość
Najpierw napisałaś córeczka,a później synek.. zastanów się co urodziłaś,albo nie wymyślaj takich bzdur. Pozdrawiam!