Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajerowanaa

facet, ktory chce jechac do kobiety dla seksu 100km?

Polecane posty

Gość bajerowanaa

Hej . Poznalam mezczyzne, mieszkamy daleko od siebie ale duzo czasu spedzam w miescie,w ktorym on mieszka. tam sie spotykamy-nasza znajomosc wyglada jak "romans". Idziemy na pizze, potem jakies piwo i wiadomo ,ze skonczy sie seksem. Ja nic do niego nie czuje prócz pożądania. Ale czy on tez nic nie czuje jesli chce przejechac 100km w jedna strone tylko po to by "spotkac sie i pobyc sam na sam" ? Mysle, ze chodzi o seks,jednak nie pasuje mi fakt, ze jest w stanie zrobic tyle drogi tylko dla niego. wytlumaczcie mi to bo mnie to nurtuje. zakochal sie? odpada.. jest w ogole starszy ode mnie 12 lat i mysle, ze zaden zwiazek nie wchodzi w gre . Bynajmniej z mojej strony.

Gość gość
Psychopata. Uważaj.

Gość gość
ale nogi przed nim rozkładasz :P wie, że taka szmata z ciebie to jedzie do ciebie

Gość gość
A czemu nie, cena paliwa wyjdzie jak za dziwkę, a do tego przejażdżka, miły wieczór itd. 100 km dla kogoś kto często jeździ to wcale nie dużo.

Gość bajerowanaa
rozkladam bo mi odpowiada i w seksie i w rozmowie i milo spedzanym czasie. wiesz co znaczy pożądanie, romans? zazdroscisz, ze Ty nic takiego nie przezyles/as? uwierz, masz czego.

Gość życzę szczęścia
Myślę że się w Tobie zakochał, jednak musiałbym wiedzieć 2 rzeczy, ile pali jego samochód na 100 km? Możemy założyć że od 5 do 7 litrów co daje jakieś 60-80 zł. (chyba że kupuje gaz). Po drugie czy obciągasz bez gumy ? Jeżeli tak to ma usługę której prostytutki bardzo nie lubią robić za max 80 zł. Jest to tanio, jak na pisałem na początku moim zdaniem się zakochał.:-) ;-)

Gość bajerowanaa
mam do niego takie samo podejscie - seks ;) tylko i wyłacznie. lubie to z nim robic, pociaga mnie.moge byc jego d****** wyglada na to w takim razie , ze on jest tez moją . :) ha dzieki wszystko wiem :P

Gość życzę szczęścia
nie za co, proponowałbym jednak abyście zastanowili się nad wspólnym dzieckiem, co w Waszym związku na pewno rozwinełoby uczucia, pozdrawiam

Gość gość
wpadka będzie kosztować więcej niż paliwo

Gość dojrzały gość
Jeździłem kiedyś przez rok dla seksu co weekend ponad 130 km i to ona była 12 lat starsza ode mnie :classic_cool:

Gość bajerowanaa
@dojrzały gość a jak skonczyla sie ta historia? :D

Gość romantycznie niepoprawny
połykanie spermy wpływa bardzo pozytywnie na męskie uczucia jeżeli chcesz go usidlić połykaj jak najwięcej męskiej ambrozji a na pewno Ci się oświadczy

Gość bajerowanaa
@romantycznie niepoprawny mi nie zalezy na tym by mi sie oswiadczyl, nie zalezy mi na zadnym powaznym zwiazku,zle zrozumiales ;)

Gość romantycznie niepoprawny
Mi się wydaje że to Ty się zakochałaś, dlatego tak piszesz - czy się zakochał itd. , moim zdaniem aby określić swoje uczucia zrób test, poproś żeby wziął 2 kolegów, zawiązał Ci oczy i bzykali Cię na przemian, jeżeli jesteś w nim zakochana to tylko z nim dostaniesz orgazm, ja tak zrobiłem ze swoją żoną pozdrawiam

Gość OnaW
a słuchaj to nie jest przypadkiem kierowca ciężarówki...? Tomek...? 29/30 lat? Jeśli tak, odpisz jak najszybciej.

Gość gość
nie jest to żaden wyznacznik uczuc,nie łudź się, dziewczyno, nie zyjemy w XIX wieku- 100 km, to tyle co nic, ja do pracy dojeżdżam 50 km, a ty myslisz, ze to jakiś problem zrobic setke dla bzykania.. nie wiem czy się zakochał czy nie, ale ten "wysiłek", to akurat nie jest dowód jakiegos poswiecenia i wyrzeczeń, chyba, ze gość ma chorobe lokomocyjną i jest bardzo biedny, co za tym idzie samochód ma "od parady", a nie po to zeby nim jeździć..