Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanikona

CZY ON MNIE NADMIERNIE KONTROLUJE I WYMUSZA

Polecane posty

Gość pytanikona

Witam czytelnikow. Chcialabym zaczac od tego, ze mam 31 lat.. i tu zaczyna sie. Mma isc jutro do dentysty.On wymusza wrecz na mnie prysznic o 6.30 rano, bo jak to ujal-kazdy normalny czlowiek bierze prysznic rano zeby ladnie pachniec a wieczorem to ewentualnie moze wziac drugi prysznic. Ja cale zycie braLam prysznic wieczorem, zanim poszlam spac, na nastepny dzien nikt sie nie skarzyl ze brzydko pachne itd. Jak jest lato (czy ginekolog ) to czasami biore prysznic w ciagu dnia, jesli mam wazne wyjscie, no ale bez przesady znowu. On jest zly, ze go nie slucham.A w ogole to probowalam kiedys brac prysznic ale bardzo zimno mi bylo pozniej.Nie chce m isie specjalnie wstawac o 5 rano by brac prysznic i isc na zimne powietrze, Czy ktos tez tak mial.Niby drobne utarczki slowne, ale czuje, ze mi narzuca za bardzo. to samo dzis przed wizyta u lekarza ogolnego-wzial mnie na bok i powiedzial zeby mi doktor przepisal tabletki antykoncepcyjne nie [ytajac sie mnie o zdanie, czy moze ja SOBIE ZYCZE TAKZE TYCH TABLETEK!!!!

Zostaw go. Co prawda przed wizytą u lekarza powinnas wziąć prysznic, ale nikt nie powinien mówić ci co masz robić, jeśli jestes dorosła. Tez nie powinnas brać tabletek, jeśli tego nie chcesz. Ps. Umyj chociaż zęby ;)

Gość pytanikona
Nie jestem jakims smierdzielem, bez przesady znowu.Przeciez znam podstawowe zasady higieny.

Gość pytanikona
on jest tak zadufany w swojej racji ze szkoda gadac. Nawet jesli nie ma racji to wije sie jak piskorz. Kiedys powiedzial ze Monet malarz to ABSTRAKCJONISTA ale to jest przeciez IMPRESJONISTA bo to jest moj ulubiony malarz wiec wiem.

Gość gość
A rano sie podmywaszs chociaz?

Gość pytajnikona
to nie topik o higienie tylko o tym ,czy ta osoba na mnie czasem nie wymusza za bardzo

Gość pytajnikona
a w ogole (to juz zdanie lekarza) podwojne branie prysznica zmywa ochrone z naszego ciala i nie jest to dobre dla naszej skory bo plaszcz lipidowy sie zmywa.

Tak, on na tobie wymusza. Absolutnie nie powinien też gadać z lekarzem na temat antykoncepcji bez uzgodnienia z tobą. Co do higieny- mycie się raz dziennie absolutnie wystarczy. Niektórzy się jacyś powaleni z tym pucowaniem. Tak samo podmywanie się- wystarczy raz dziennie miejsc intymne (chyba że masz okres, ale to inna bajka), bo inaczej wypłukujemy naturalną ochronę jaką jest kwas mlekowy i warstwa lipidowa skóry. Radzę się spytać lekarza a nie potem latać z grzybicami skóry :/.

Gość pytajnikona
do Nawojka-ja wlasnie sie nabawilam wiele razy grzybicy w intymnych miejscach. i co sie okazalo? ze za bardzo szorowalam sie w tym miejscu. Wystarczy ze np po czyms wiekszym uzywa sie papieru toal plus chusteczek nawilzajacych/dla dzieci. Nie zapytal sie mnie o zdanie jesli chodzi o tabletki co mnie wkur...

Gość pytajnikona
kolejna sprawa to mowienie-no, ja to bym mial juz z 90 dziewczyn a z toba to jeszcze seksu nie bylo (znamy sie niecale 2 miesiace). "dzis mialem okazje ale nie skorzystalem."-tez to slyszalam z kilka razy. "tyle na ciebie wydalem" - i pokazal mi wyliczenia. zapytal sie czy sie wymienimy majtkami:/

Gość gość
ale prowo ....

Gość pytajnikona
NIESTETY!TO NIE JEST PROWO!!!!!!!! On zapytal sie o te majtki, wiem ze to trudne do uwierzenia:/

Gość gość
W ogole to on ma zboczenia.Nie wyobrazam sobie by facet mnie sie pytal czy moze moje majtki nosic(pomijajac kwestie higieny )

Gość gość
Zostaw tego pana.To nie milosc, to jakis szantazysta.

Gość gość
w gore.

Gość gość
Jeszcze sie pytasz? Oczywiscie, ze cie kontroluje. A po tych tekstach odnosnie seksu, w ogole nie moglabym patrzec na takiego faceta, brzydzilabym sie byc z kims takim.