Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepszy sposób na pozbycie się 10 kg

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny, wczoraj juz przyjęłam racjonalnie do wiadomości - ,mam nadwage którą nabyłam w 2 miesiące poprzez zmianę kraju zamieszkania i dietę. Źle sie z tym czuję i chce schudnąć.mam 170 cm wzrostu i obecnie 69 kg a jeszcze 2 miesiące temu było 63 :( czy macie jakieś sprawdzone sposoby? chciała bym chudnąć jakieś 1,5 kg na tydzień, żeby potem uniknąć efektu jojo. za 2 miesiące jadę w odwiedziny do Polski i nie chce komentarzy i obgadywania w stylu "ale z niej się beka zrobiła". Po ciąży schudłam baaardzo szybko, teraz nie bedzie tak łatwo

Gość gość
mniej jeść, więcej ćwiczyć, najlepsza metoda. No i dużo wody, może siłownia? Ja właśnie w taki sposób schudłam 17 kg. Tylko teraz jestem w ciązy i zastanawiam się czy po niej będzie to również takie łatwe

Gość gość
Ja musze schudnąć 5!!!

Gość gość
no ja do diety to się zmobilizuje, gorzej z ćwiczeniami, siłownia wogóle odpada, nie mam z kim dziecka zostawic. Cały dzień za dzieckiem latam, albo spacer, albo w kuchni, albo sprzatanie a tego to mam sporo, ale jakos dam sobie radę. Jak to mówią cierp ciało jak żeś chciało :P tylko boję się, że to też przez hormony może byc a wtedy nie będzie tak łatwo

dieta a potem cwiczenia, nawet w domu, poloz dziecko spac a potem cwicz, ja tak robilam dziala niesamowicie

Gość gość
a jakie ćwiczenia konkretnie????

Gość gość
Jedz 5 posilkow dziennie, nieduzych, w miare mozliwosc**przemycaj wszedzie warzywa, nawet lisc salaty czy plastry ogorka na kanapkę. Pij duzo wody i staraj sie ruszac. Na mnie najbardziej dzialaja regularne posilki, bo nawet chodzac na silke tylko zarysowala mi sie talia, a nie schudlam nawet kg. Ja wlasnie odchudzam sie od miesiaca w taki sposob i zrzucilam kkg; wg mnie półtora kg tygodniowo to sporo...

Gość gość
*zrzuciłam 4kg:)

Gość gość
a można jeść owoce zamiast warzyw? przynajmniej tak na poczatek? bo na pewno będzie mi brakowało czegoś słodkiego, wciągłam się w jedzenie słodyczy przy córce o mężu. wiem że to uzaleznienie, po tygodniu nie będzie mnie tak ciągło do nich