Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sztuczne dziewczyny są najlepsze

Polecane posty

Gość gość
taki to problem podmalowac się lekko i potem ktos ci robi makeup, całe mnóstwo blogerek tak robi

ładnie wygląda bez makijażu, a kobiety to nie mogą się z tym pogodzić:P

Gość gość
Oko ma podmalowane to widac. Podkladu nie ma

Pewnie, że wolą sztuczne. Sama często chodzę bez makijażu i wyglądam dobrze ale jednak MNIEJ WYRAŹNIE. Nie dziwi mnie, że w makijażu i ciuchach innych niż dres jestem ładniejsza ;) To taka teoria wyrazistości: facetom podobają się takie wyraźne akcenty, dlatego też zwracają dużą uwagę na bardzo jasne blondynki lub czarnowłose. Tak samo z oczami i ustami, jak "znikają" w twarzy to od razu twarz jest mniej atrakcyjna.

Gość gość
Pewnie że ma. Popatrz się na dolna oprawe oka do zewnętrznego kącika. Nikt w połowie nie ma wyraźniejszej oprawy, a w drugiej mniej. Plus w kaciku na powiece też ma lekko podkreslone. Ale i tak jest ładną dziewczyną:) ma taką delikatną, fajną urodę, nie wulgarną, najlepsze urody to takie moim zdaniem

Gość gość
to jest prawda! Ja lubię się w naturalnej odsłonie,nakładam tylko krem i puder transparentny, bo ciężkim kremie się święcę okropnie ;] Ale czasami się pomaluję, to w zależności od humoru, chęci :) Mój facet twierdzi, że bardzo lubi mnie w naturalnej odsłonie ale jak się ogląda za kobietami, to właśnie zwraca uwagę na takie bardzo zrobione, wystylizowane. Choć często się podśmiewa ale nie wiem czy to szczere, czy naprawdę mu się podobają...

Gość gość
Dziewczyna z filmików ładna i tak i tak. Ale z brakiem makijażu jest tak, że jeżeli się go zmyje, to coś tam i tak zawsze zostaje (albo ja takich mocnych używam czy niedokładnie się szoruję) i np rzęsy i tak są czarniejsze niż takie np niemalowane przez tydzień.

Gość prawictwo pospolite128
Im więcej tapety tym gorzej ..

nie jest to dla mnie najlepszy typ, zbyt dziecięcy, ale na swoich zwolennikow :P a taka oprawa to nic dziwnego ma tam gęsto rzęsy:)

Poza tym bez sensu byłoby pokazywać się z pomalowanymi oczami, ale nie tuszować takiej skóry :P

Gość gość
i ma je gęste w połowie?? Dajcie sobie na duzy ekran i spojrzcie na dolna powiekę. Jak dla mnie ona ma nałożone trochę makijażu i tyle. ja tam wolałabym pokazać się z gorszą cerą niż z totalnie niewyrazistym okiem..

Gość jullu
Wg mnie nie jest to "dziecięcy typ" ;)

Gość gość
Dziewczęcy jak dla mnie, po prostu. I mam wrażenie że ma wśród przodków jakieś ciemniejsze nacje.

Gość gość
moja laska to tapeciara i ja kocham :)

Gość gość
Bez makijażu i w bluzie można spokojnie przejść się niezauważoną, może mieć to dobre strony, lubię czasem zniknąć w tłumie.

Gość gość
Naturalne jak najbardziej ale bez przesady. Między udami powinna mieć gładko.

Gość gość
prawictwo dales filmik gdzie Marta akurat nie wyglada za dobrze...

Gość nnnnb
To prawda . Włosy tylko na głowie