Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle 7 miesięcy drze si e w spacerówce

Polecane posty

Gość gość

czy Wasze tez tak mają ? w gondoli sie darl , myslalam ze przy spacerowce będzie spokój ale tez się drze... i jak tu wyjść na spacer?

Gość gość
dac smoczek, chrupke kukurydziana, zabawke do raczki

Gość gość
może mu być brak bliskośc***próbowałaś chusty?

Gość gość
smoczek ,,zabawki pomagaja na 5 minut. kubełkowa to znacyz parasolka?

Gość gość
oj moj ma 3miesiace I od dwoch tygodni jesli chodzi o spacery w wozku to jest tragedia.A jak twoj tak ma w 7miesiecy to mnie zalamalas.

Gość gość
w chuscie 7miesiecznego klocka :D .Chyba tylko dla wykonczenia kregoslupa

Gość gość
Ale on siedzi czy leży? Kiedy zaczyna się awanturować? Zaraz po wyjściu? po jakimś czasie? Może mu jest za gorąco?? Może za grubo go ubierasz? Może coś go uwiera? czapka za mała? coś mu przeszkadza? Nie wiem, co mam Ci doradzić, moje dziecko żadnych problemów w wózku nie robiło.. ale kombinuję.. Teraz krzyczy trochę i się denerwuje przy ubieraniu do wyjścia, ale wiadomo.. jak zakładam mu kamizelkę, szalik-golf, kurtkę i czapkę to trochę ciepło.. więc staram się to robić najszybciej jak się da.. i jak wyjdę to już ok.. albo kurtkę zakładam mu na klatce schodowej.. Podejrzewam, ze Twojemu dziecku jest niewygodnie, albo jest za grubo ubrane.

Gość gość
Płacze bo cię nie widzi. Za szybko przesadzony, jeszcze nie gotowy. Mój synek też płacze w wózku. Jakoś wytrzymuje jeśli ma na sobie tylko body, spodnie i skarpety i na to kombinezon. Bluza ciepła odpada bo wtedy ryk jest zanim zdążę z nim wyjść.

Gość gość
Z buta w ryj i po krzyku. Glupi maly chui

Gość gość
u nas był krzyk dopóki był przodem do mnie, my szybko zmieniliśmy na spacerówkę (jak miał 3 mce) jeździł wtedy przodem do mnie ale trochę uniesiony. Miałam zawsze nosidło ze sobą, bo często krzyczał-to było jak miał gdzieś z 5 miesięcy, potem wpadłam na pomysł, aby dać go przodem do kierunku jazdy-od tamtej pory spokój.