Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyerty

czy to dziwne że facet do 21 roku zycia spał

Polecane posty

Gość uyerty

z 9 dziewczynami ? Czy to nie jest za dużo ? Bo mnie to zatkało :o Dla mnie to znaczy tylko tyle że bzykał wszystko co się dało i gdzie się dało.

Gość gość
tez tak mysle

Gość hienj3
to ile powinien mieć >? Jedną :D

Gość uyerty
On twierdzi że wtedy był młody i głupi,taką ma odpowiedz. Ja jakoś miałam jednego faceta i nie bzykałam się z każdym który miał na to ochotę. Zaczełam się zastanawiać czy w ogóle być z takim facetem :o straciłam do niego szacunek :O

Gość gość
gość się ewidentnie puszczał, z doświadczenia wiem że nie warto z takim wiązać przyszłości.

Gość uyerty
on teraz ma 26 lat, po 21 roku życia związał się powaznie z jedną dziewczyną, mieszkał z nią i potem już nie spał z żadną tylko ze mną więc wychodzi na to że do 21 spał z 9 :o On tylko powtarza jedno "byłem głupi" ale co to za wytłumaczenie :O

Gość chlopekroztropeL
a według was ile powienien mieć do 21 roku zycia żeby nie wyszło na to że się puszczał ?????????????????????

Gość gość
a ile wg Ciebie kobieta powinna mieć facetów do 21 roku życia, żeby nie wyszło, że się puszczała? Odpowiedz sobie, w przypadku mężczyzn odpowiedź będzie taka sama.

Gość chlopekroztropeL
laska to co innego powinna się szanować a facetowi cięzko się oprzeć jak fajna dupa ma na niego ochote.

Gość moszcz z owocow
a myslisz ze latwo sie oprzec jak super facet kusi? i do tego ma duza palke??? oj nie jest latwo!!!!

Gość gość
"laska to co innego powinna się szanować a facetowi cięzko się oprzeć jak fajna d**a ma na niego ochote." To już nie te czasy kolego. Co wprowadzisz do związku swoim puszczalstwem? Syfa, rzeżączkę, HIV, HPV? Ja nie chcę takiego wkładu w związek. Facet ma się szanować tak samo jak kobieta. Ale oczywiście panowie mogą wciąż wychodzić z takiego założenia, szkoda że zmienią zdanie jak spotkają dziewczynę w której zachochają się bez pamięci, a ona nie będzie ich chciała bo się puszczali... cóż, życie weryfiukuje poglądy :)

Gość gość
Ja mam 25 lat i bzykalam sie z 10 facetami. To wcale nie jest tak duzo.

Gość gość
z tymi 10 nie byłaś z związkach po prostu się ******aś i to jest dużo dla wartościowej laski z wartościami ale jak na dziwkę to średnio.