Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Latka potrzebuje rady osoby dorosłej!!!

Polecane posty

Gość gość

Czesc, niedawno klikalam z problemem. Mianowicie przypomne mam 16 lat i przesladowal mnie facet starszy moze ktos pamieta tem temat? O toz po kilku spotkanoach z tym moim presladowca, wiem o nim duzo rzeczy a mianowicie ze ma 25 lat o miemial dziewczyny nigdy a co zatym idzie wiecie,, dzis mnie odebral z szkoly i tak sobie gadalismy i zapytal czy bedziemy razem bo mu bardzo zalezy hm niewiem jaka odpowiedz mu dac? Mysle bardziej w przyszlosc i raczej niewypada byc mi z takim facetem, moje kolezanki za i ciagle mi mowia ze starszy mi wiecej da chodzi im o kase one by tylko pieniadze chcialy ten chlopak ma fajne auto i ciagle mi glowe zawracaja nie wiem co robic tez cos czuje do niego ale nie wiem czy taki milosc bedzie miala rece i nogi ? Nie mam sie kogo poradzic z doroslych moja mama wole nawet z nia nie zaczynac tematu bo zacznie wrzeszczec i dopiero sie zrobi kiepsko. Prosze o jakas powazna porade. Dzieki

Mówisz, że ten pedofil tak często kręcił się koło twojej szkoły, że aż ujął cię swoją wytrwałością? Spoko, spotykaj się z nim. To może być ciekawa przygoda. Serio mówię, nie robię sobie jaj

Gość gość
Ale t przecież nie ma problemu, bo ty nie jesteś z nim związana uczuciowo i nazywasz go prześladowca. To chyba wyklucza bycie z kimś???

Gość gość
Nie jest pedofilem!! normalny facet, tak wytrwale mnie podrywal ale prosilam o powazne Rady

Gość gość
Dziewczyno, masz 16 lat i w bajki wierzysz? Zastanów sie: facet ma 25 lat, fajną brykę więc pewnie i kasę, nie sadzę by wygądem straszył ( jeśli koleżanki są na tak) i wierzysz ze nie miał dziewczyny? Co więcej, jeśli wcześniej Cię prześladował to oznacza ze coś z typem jest nie tak. Naprawdę masz ochotę na taka znajomość?

Gość gość
Nie jest pedofilem!! normalny facet. Slowo przesladowca uzylam bo wtedy go nieznalam a teraz po kilku spotkaniach cofam to jest chlopakie doroslym zaden pedofil! po prostu chyba jak kazdy chce uczucia

Gość gość
Ty sie za szkołe weź a nie za randki. Polski sobie podszkol. Później zostaniesz nastoletnią matką a facet ucieknie i tyle go będziesz widzieć. Co to za koleś żeby mieć 25 lat i podrywać gimnazjalistki. Nienormalny jakiś.

Gość gość
Wiem ze roznica wieku i wogole ze moze klamac i wszystko co za tym idzie ale kolezanki to zawsze tylko pieniadze i inne tam rzeczy ale ja ich nie slucham i dlatego pytam sie tu was

Gość gość
2014-02-06 20:12:04  [zgłoś do usunięcia] gość Ja mam 16 lat i jestem z facetem który ma 21 lat. Jesteśmy szczęśliwi

Gość Zoja Anna
Dziewczyno, on moze sprzedawac takie nastolatki za granice aby sie bzykaly ze starymi tirowcami. Chcesz tego?

Gość gość
Pisze z tel!. No wlasnie gdyby byl mlodszy to jeszcze a tak to ja sonie nie wyobrazam byc z nim chc. cos tam jest wemnie ze czuje bliskosc do niego

Gość elllllll
Na twoim miejcu nie wiązałabym sie . To jednak 9 lat. To ja sie zastanawiam czy z kolegą, ktory ma 19 lat a ja 15 czy coś wyjdzie, bo to jednak 4 lata. A co dopiero 9..

Gość gość
Niechce byc d***** a on nie jest taki ! aby porywac to by mnie juz dawno wywiozl za granice. tak mi mowil ze niemial dziewczyny bo nie poznal zadnej konkretnej i powiefzial ze tez sie bal ze go zdradzi i tak jakos zaczol pracowac na dwa etaty i mijaly mu lata a teraz ze mnie widzial i mu wpadlam w oko dlatego tak ciagle za mna jezdzil

Gość gość
To psychol jakis jak to mowisz... Daj sobie spokój.

Gość gość
Duza przepasc wiekowa niewiem co robic

Gość gość
pewnie moi rodzice beda wkurzeni a jego kumple to sie beda smiac moze faktycznie lepiej cyrku nie robic

Gość gość
Jak to robić? Daj sobie z nim spokój i znajdz sobie rówieśnika.

Gość gość
A ty co byś zrobiła jakbyś miała nastoletnią córkę, która się spotyka z 10 lat starszym facetem?

Gość gość
Moze zamiast uczuc zaproponuje przyjazn jak cos to najwyzej po latach pomysle o chodzeniu z nim

Gość gość
Raczej bym jej powiedziala ze za stary i absolutnie nie

Gość gość
No to teraz sobie pomysl o tym. Skoro mowisz ze jezdzil za tobą, to wygląda jakby był zbyt nachalny. Jak zaproponujesz przyjazn moze sie zdenerwowac a nie zaakceptowac to. Moze byc niebezpiecznie. Jak dla mnie to jakis psychol.

Gość gość
Spolojny jest albo przyjazn albo niewiem

Gość gość
Wiesz. spokojny moze i byc jak nie stawiasz oporów a później to zobaczysz.. Sobie pomyśl, co może mu dać taka 16 latka? Chce sie tylko zeby móc podymać kiedy będzie chciał w ciasną szparkę. Nie chce starszej bo by go zdradziła? Pff. Od razu widać że ma nie po kolei.

Gość gość
Jutro sie spotykkamy wiec porozmawiam z nim na ten temat

Gość gość
On może oczekiwać czegoś innego po tej relacji niż ty.Wiesz ty możesz chcieć się tylko przytulać a on będzie w pewnym momencie chciał coś więcej. Nie jest to regułą ale weź to pod uwagę.Pozdrawiam :)

Gość gość
Wiem i biorę pod uwagę że taki dorosły facet chce więcej od dziewczyny i seks ja narazie tylko oferować mogę przytulanie bez intywosci, dzięki za rozmowę

Gość gość
Nie mogę zasnąć! Ciągle myślę o tym chłopaku. Ale jak mówił że mieniał dziewczyny to za tym idzie że nie spał z żadna i może jest też prawiczkiem

Gość gość
wybacz ale jestes naiwna inaczej tego okreslic nie mozna. koles ma kase wiec nie jedna pusta panna za nim latala. bo nie oszukujmy sie jest pelno takich. na bank mial juz kilka lasek i to nie tylko w lozku. ew znudzily mu sie doswiadczone i szuka takiej co zrobia wszystko. sama jetem w zwiazku z taka przepascia wiekowa i jest mi dobrze. ale moja rada ze znajomoscia powyzej 5 lat roznicy poczekaj chociaz do 18. wtedy bedziesz bardziej dojrzala emocjonalnie i bardziej doswiadczona. i nie wierz mu w to co mowi. bo moze i tak jest ale pomysl ma juz troche na karku i za rok dwa sie obudzi ze on chce byc ojcem. odpusc sobie i poszukaj chlopaka w max do lat 20. najbezpieczniejsza opcja na ta chwile dla Ciebie.