Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo ważna sprawa pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czy jeśli dziś przed południem założyłem czyste gatki na nieumyte jajca to jak wieczorem się kąpie to czy mogę założyć te same majty?

Gość gość
Tak tylko przewroc na druga strone;)

Gość gość
osobiście bym tego nie robił..ale jak mus to mus. oczywiście jeśli ci się jaja nie spociły. nam się tak w końcu nie ulewa jak drogim czystym panią :classic_cool:

Gość gość
Podno

Gość gość
heh dobre, nie ulewa się wam :D a nam co się niby ulewa? bo na te kilka dni w miesiącu są super sposoby, a w pozostałe jakoś mi po nogach nie kapie. ciekawe, co miałeś na myśli, chyba nie zasnę ;) swoją drogą super podejście, jestem facetem, to sobie mogę nieświeże gacie założyć albo jaj nie myć, bo mi się nie ulewa :D co za syf

Gość gość
chyba napisałem żeby tego nie robił jeśli ma alternatywę ( w domyśle:classic_cool:). prawda jest taka że facet po oddaniu moczu wyciera lub strzepuje i jest czysty. a wy? podmywasz się po każdej wizycie? ile z was się żali nad nietrzymaniem moczu? ps, nie ty pierwsza i ostania nie możesz przeze mnie zasnąć :classic_cool:

Gość staruchaa
Po kąpieli ubierz czystą, świeżą bieliznę. Nie tylko chodzi o higienę ale i będziesz się czuł bardziej komfortowo w czystym niż schodzonym po całym dniu ( nawet od "południa"). Pozdrawiam.

Gość Nie tylko nie to
ubrać to można jedynie się a ubranie to można założyć