Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robi mi się niedobrze podczas jedzenia

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny ! Mam problem, jestem w końcówce 7 miesiąca ciąży i od 2 dni robi mi się nie dobrze podczas jedzenia, zaczynam jeść, zjem parę kęsów i się zaczyna..ja rozumiem na początku ciąży mdłości itp..ale teraz ? Też tak miałyście ?

ja tak mam :o zjem coś, szczególnie rano i po prostu aż mam ochotę umrzeć ale zaraz mi przechodzi wkurza mnie to

Gość gość
Ją nie wymiotowalam na początku ciąży mimo ze miałam potworne mdłości za to w 7 mc kilka razy zwymiotowalam :) nie taka sama sytuacja jak u ciebie ale tan sam okres ciąży :)

Gość gość
Mi się to zaczęło przed wczoraj przy obiedze..jadłam, a nagle mi się zaczęło robić niedobrze..wcisnęłam jakoś w siebie..ale nie miałam z jedzenia żadnej przyjemności, następnego dnia rano zrobiłam jejecznice to samo..wczoraj przy obiedzie już nie, ale znowu dzisiaj rano, zjadłam tylko jedną kromkę z dżemem, bo od razu mi się zrobiło nie dobrze..wydaje mi się to dziwne w tak zaawansowanej ciąży..

dziwne nie dziwne, jak dla mnie po prostu wkurzające bo nie można zjeść jak człowiek :o

Gość gość
Jak się nic nie zmieni to zapytam mojej lekarki..tylko, że wizyte mam dopiero na początek marca

Gość przyszła mamaaa
Mi też jest niedobrze jestem mega głodna ale już po paru kęsach chcę mi się wymiotować a jestem w 22 tyg i nie powinnam mieć już nudności ale myślę że to ma związek z uciskaniem dziecka na żołądek a że podczas jedzenia żołądek się powiększa mamy tego efekty sama się na początku zmartwiłam

Gość gość
całą ciążę miałam problemy z zapachem w sklepach mięsnych, a podczas duszenia mięsa, miałam odruch wymiotny, po 20 latach od urodzenia zapach mi nie przeszkadza, a duszone potrawy wołowe i wieprzowe przyrządzam rzadko, bo przestałam je lubić (za to mąż z synem przepadają za sosami)