Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on1987rok

Co sądzicie o takim facecie co boi się uprawiać seks z kobietą bo boi się że będ

Polecane posty

Gość on1987rok

zie dziecko

Gość gość
Odpowiedzialny

Gość on1987rok
myślałem że będziecie mnie negować

Gość gość
że jest głupi,antykoncepcja-mówi Ci to coś

Gość gość
to tylko wymówka. Może ma małego,albo mu nie staje

Gość gość
to jakiś ewenement... ciesz się, bo mogłaś trafić na jakiegoś erotomana niewyżytego...

Gość on1987rok
przecież antykoncepcja nie daje 100% pewnośc***opaprańcy

Gość prawictwo pospolite128
W jakim celu jest zatem z tą kobietą ?

Gość on1987rok
nie mam małego i mam erekcję

Gość gość
Moim zadniem ewidentnie masz stany lękowe na tle zblizenia, to cie blokuje. Wiekszosc ludzi zadaje sobie sprawe z ryzyka ciązy ale jakos ich to nie blokuje przed seksem w takim stopniu jak autora.

Gość gość
albo jest z gimnazjum albo ma jakieś stany lękowe. Bez przesady, dorosły człowiek umie korzystać z antykoncepcji w taki sposób, że szansa na ciąże to ułamek procenta. A nawet jakby ten ułamek procenta by się trafił akurat jemu to potrafi wziąć za to odpowiedzialność.

Gość gość
Idealny dla aseksualnych kobietek!

Gość on1987rok
no sorry, nie widzicie mojego rocznika

Gość on1987rok
czyli taki lepszy niż owy erotoman?jestem ewenementem?

Gość gość
taka permanentna obawa na pewno pomoże ci , by twoja erekcja nie trwała długo o ile w ogóle twój wacuś będzie mógł dygnąć.

Gość gość
nie nie jesteś lepszy niż erotoman. Najlepszy jest normalny facet. Ty nie jesteś. Pewnie nawet by Ci nie stanął ze strachu jakby przyszło co do czego. I może wiekowo nie jesteś w gimnazjum ale umysłowo raczej tak

Gość on1987rok
erekcję mam ale jak pomyślę o tych mężczyznach co siedzą we więzieniu za alimenty i są w nich nie ludzko traktowani bici i poniżani to mi się słabo robi wczoraj był o tym reportaż, kobiety niszczą mężczyznom życie, mężczyzna chyba nie ma żadnych szans po rozwodzie na wychowywanie dziecka i otrzymywaniu alimentów od kobiety,czy kobiety siedzą we więzieniach za alimenty?

Gość gość
albo to prowo albo autor niezły kretyn. Ciebie powinni wsadzić "we więzienie" za nadzwyczajną tępotę. Ale to i lepiej, że się nie rozmnażasz, mniej bałwanów na świecie

Gość gość
wal ją w dope albo do dzioba tylko podawaj jak sie tak boisz

Gość gość
hej. ja ze swoim facetem chociaż jesteśmy już bardzo długo ze sobą to unikamy seksu- w sensie penetracji, właśnie ze względu na możliwość zajścia w ciążę. Hormony zacznę dopiero brać jak razem zamieszkamy-bo teraz nie chce tego robić, jak zbliżenie mogłoby być raz w tygodniu lub rzadziej. A prezerwatywom nie ufam. I tak sobie tkwimy w tym, zadowalając się inaczej. A nawet nie wiem czy nie będziemy używać hormonów i gumek, tak dla pewności. Możecie myśleć, że zwariowaliśmy ale obecnie nie miałabym co zapewnić temu dziecku. Mamy po 24 lata, świeżo po studiach, nie możemy znaleźć pracy, więc nie mamy też własnego lokum(chociażby wynajmowanego) i głupotą i szczytem nieodpowiedzialności byłoby powoływać dziecko na świat by żyło w nędzy, biedzie. Dlatego wolimy być "nawiedzeni, przewrażliwieni" ale odpowiedzialni.

Gość gość
On ma rację, najlepiej czekać do Ślubu❤️

Gość on1987rok
jestem w szoku po wczorajszym reportażu jak można iść do więzienia za alimenty taki mężczyzna nie ma pieniążków to nie płaci, idzie i jest traktowany jak przestępca.Słyszałem że tam katują biją znęcają się,i "w tym więzieniu" popełniają samobójstwa, przełożeni namawiają do tego podwładnych:-( jakoś mi się nie dobrze robi jak myślę jak dziecko mówi gdzie jest tatuś,a matka na jest "w więzieniu" bo nie zapłacił mi pieniążków na czas, że niby miłość do dziecka to pieniądze:(

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziwny koles z Ciebie, rozumiem ze bedziesz sie bzykał tylko w celach rozrodczych :D proponuje Ci nie wychodz jutro z domu bo Ci moze cegła na łeb spaśc :D współczuje laskom które trafia na takiego dziwaka

Gość on1987rok
ale właśnie o to chodzi że z bzykania może być dziecko, a jak już będzie wpadka to można je usunąć?

Gość gość
tak można je usunąć dobrym odkurzaczem dlatego unia eu chce zakazać produkcji i sprzedaży mocnych odkurzaczy

Gość on1987rok
to znaczy że aborcja w tych przypadkach jest legalna?

Gość w końcu ktoś kto normalnie
zgodnie z biologicznymi realiami podchodzi do sprawy seksu, a nie kierując się tylko prymitywnym instynktem. nie przejmuj się autorze negatywnymi wpisami, niektórzy nie rozumieją, że ktoś może mieć ochotę na seks i nie mieć ochoty na dziecko. i być poważnym i konsekwentnym w tym co mówi

Gość w końcu ktoś kto normalnie
przy okazji do Izyyyyyyyyyyyyy - bzykanie jest zawsze przede wszystkim w celu rozrodczym. gdyby było inaczej, nie trzeba byłoby się zabezpieczać (i na dodatek nie byłoby wpadek). jedyny logiczny wniosek jest taki, że bzykanie zawsze oznacza możliwość ciąży. czyli, jeśli ktoś nie chce mieć dziecka (i nie chce na serio, a nie że tylko tak gada) i nie akceptuje aborcji, to chyba logiczne, że nie chce uprawiać seksu

Gość on1987rok
a już myślałem że ktoś coś negatywnego na mnie napisał,aż bałem się czytać ufff

Gość gość
tu chyba pisza same dzieci, co nei wiedza jak łatwo zaliczyc wpadke. Ja juz majac dzieci tak balam sie kolejnej ciazy, ze dwa lata nie uprawiałam seksu... jak dla mnie to nic dziwnego....