Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbytuczonystudent

Dlaczego nagle strasznie mi się pogorszyła pamięć i koncentracja w wieku 22 lat

Polecane posty

Stało się coś dziwnego, gdyż od jakiegoś czasu tj od paru miesięcy strasznie pogorszyły się moje zdolności intelektualne, dotychczas miałem bardzo dobrą pamięć, całkiem sprawnie się wypowiadałem i mózg normalnie funkcjonował, a teraz nagle z niewiadomych przyczyn nie jestem w stanie zapamiętać prostej regułki, którą czytam 30 razy, wysłowić się ani skoncentrować. Zawsze dobrze mi to wychodziło, a dużo mamy takich przemówień i egzaminów ustnych oraz wypowiedzi na studiach, całkiem sprawnie to składałem. Ostatnio notorycznie wychodzi mi jakiś nieskładny bełkot, a wszyscy patrzą na mnie jak na idiotę. Zawsze miałem też dość lekkie pióro, a teraz od tygodni usiłuję napisać coś dla dziewczyny i nie mogę sklecić zdania. Czym może być spowodowane takie nagłe pogorszenie sprawności umysłowej?

Gość gość
zrób test na boreliozę, IgG i IgM

Gość gość
jak mozesz miec sprawna pamiec jak hemie jesz a wcale surowych warzyw i owoców

Gość gość
serio? za dużo internetu - internet ogłupia i przyzwyczaja do reakcji na najprostsze możliwe bodźce, mocny obrazek, chwytliwy tekst... Mózg odzwyczaja się od analizowania. Poczytaj coś, oglądaj dobre filmy, skasuj konto na facebooku :P albo przynajmniej zrób sobie dłuższą przerwę i zainwestuj w prawdziwy świat.

Gość gość
mam to samo od paru lat nic nie wyglada zeby mialo szczególnie meczy mnie zapominanie slow

Nie mam facebooka i mało czasu spędzam w internecie.

Gość gość
za dużo pijesz, ew. palisz zielonego

Gość Felixtus
za dużo czasu poświęcasz myśląc o bzykaniu zamiast normalnie bzykać i efekt jest widoczny, powinieneś co najmniej raz na tydzień wykąpać się i pójść do prostytutki aby wywalić wszystko do jej vaginy i oczyścić kartofelki poczujesz się zdrowiej i pamięć wróci , refleks oraz sprawność fizyczna a teraz jesteś zablokowany psychicznie