Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROBLEM CZUJE SIE STARA I BOJE SIE STAROPANIENSTWA

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, mój facet 33. Jestesmy razem od 5 lat. Od jakiegos roku, czuje ze czegos mi brakuje. On mnie kocha, jest dobry, ja jestem przyzwyczajona do niego, dogadujemy sie. Powiem wprost- czuje sie jakby juz czas przyszedl na malzenstwo, dzieci itd. Czuje sie po prostu stara. Moje kolezanki powychodzily za maz, maja dzieci. Ja jeszcze nie mam slubu, ale czuje taka presje ze strony otoczenia. Sama nie wiem czy chce z nim byc, czy nie. Jednak mam wrazenie ze jak od niego odejde to zostane stara panna i zniszzce sobie zycie. wiem ze to głupie ale ta presja otoczenia, w ogole ten spoleczny schemat to jest przytłaczajace. w koncu wyjde za maz z rozsadku.

Gość gość
miałam podobnie, miałam 25 lat, on 24 razem byliśmy koło 6 lat w tym rok razem mieszkaliśmy za granicą, po powrocie do pl chciałam się ustatkować żyć jak normalni ludzie ale on nie chciał do puki nie znajdzie pracy a było ciężko a ja miałam pracę, jednak naciskałam, powiedziałam że albo się pobieramy i zakładamy rodzinę albo się rozchodzimy bo już dłużej nie mogłam. Pobraliśmy się rok później, teraz jesteśmy 5 lat po ślubie, mamy 2 śliczne córeczki i świetnie nam się układa. Więc zależy od was, jak bardzo się kochacie no i trzeba też realnie patrzeć, bo "miłość" i zauroczenie mogą szybko minąć a przyjaźń, wierność, partnerstwo - to się naprawdę liczy.

Gość gość
Witam, Piszę do Was w imieniu chorego chłopca, któremu chcemy pomóc w leczeniu. Wystarczy, że wkleisz ten link na swoje konto na fb lub nk.pl http://gazetakleczewska.pl/aktualnosci/item/87-apel-o-pomoc-naszego-czytelnika.html W imieniu wszystkich osób zaangażowanych w pomoc dziecku, bardzo proszę o umieszczenie linka na portalu społecznościowym. Pozdrawiam Ania