Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu pólnagie kobiety zaatakowały ambasadę Rosji..

Polecane posty

Gość gość

oczywiście kluczem jest bycie półnagą bo to rozwiązuje wszystkie problemy, jednocześnie nie należy nas absolutnie traktować jak ciało za pomocą, którego chcemy rozwiązywać wszelkie problemy a gdzie tam. Nie chcemy przedmiotowego traktowania. Czy ktoś kuma sens tego bo ja nie...

Gość gość
...a jakbyś staneła w ubraniu i coś tam sobie pokrzyczała to ktoś zwróciłby na to uwagę?

Gość gość
A ty myślisz że ważne zmiany, reformacje, w tym wyzwolenie kobiet w Europie itp to dokonywały się poprzez pokazanie cycków i tyłka, rozbieranie się? Jakież to proste dla kobiet pokaże cycka i wszystko się rozwiąże a inni niech inaczej rozwiązują problemy inaczej...jak należy. Czy teraz po tym jak się rozebrały problem się rozwiązał? Jak? Tak zwrócono uwagę ale nie na problem a na cycki. Problem jest z boku, nie rozwiązany. A skoro uważasz, ze to dobra droga znaczy po co chcesz aby traktowano cie jak myśląca istotę a nie jak gadające cycki? Mówisz jedna z drugą: mam coś więcej niż ciało - Czyżby? To nic innego jak sprzeczność, uwłaczająca kobietom.

Gość gość
W moim przypadku musiałbym pokazać pałkę :P

Gość gość
Rozumiem, że pokazując pałkę rozwiązujesz życiowe problemy? Rozumiem też że magicznie znikają. Pan z urzędu odmówił ci czegoś - idziesz pokazujesz pałkę. Całe społeczeństwo jest pod wrażeniem, staje za tobą murem pokazując pałki i cały problem znika.

Gość gość
Zrozum, że gdyby nie cycki tych pięknych kobiet to ludzie nie gadaliby o tym tylko przeszłoby to bez echa.

Gość gość
Ale właśnie o czym gadają? o cyckach czy o problemie? Jak dla mnie o cyckach a inni siedzą i głowią się jak owy problem rozwiązać tak jak inne bez pokazywania ciała. I tak mają sukcesy, rozwiązują problem bez pokazywania cycków. Taka droga uwłacza nam kobietom. Nielogicznym bowiem jest załatwianie spraw swoim ciałem jednocześnie żądając uznania nas za coś więcej niż ciało. Niweczy to to o co walczyłyśmy od wieków.

Gość gość
Jako ciało traktują was tylko niedorozwoje. Pokazując cycki, pokazują, że jest jakiś problem, który trzeba rozwiązać i w taki sposób uświadamiają innych o nim. Wg. mnie ten sposób jest dobry.

Gość gość
aha brak argumentów więc wyzwiska. Nie odp na pytanie wyżej skoro to taki dobry sposób czemu nago nie idziesz tam gdzie pojawił sie problem z pracodawcą, urzędem? Pokażesz innym że to problem który należy rozwiązać jakby nikt o tym nie wiedział, ze trzeba. Ale trzeba pokazać JAK a cycek i pałka jakoś nie mają takich magicznych właściwości. To jest po prostu żałosne pokazanie ze nie ma się nic do powiedzenia wiec się rozbiera. Tylko w 21 wieku gdzie wszędzie pełno nagości nikogo to nie rusza i nie szokuje chyba że w kwestii dyskredytacji kobiet jako istot mających coś więcej do powiedzenia, będących czymś więcej niż ciałem. czy tylko za pomocą cycków można dziś pokazać że jest gdzieś jakiś problem? To chyba trzeba nie mieć wyobraźni i mózgu.