Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnetaMartyna

nie odpisywal, nie dzwonil jak go ukarac

Polecane posty

Gość AnetaMartyna

Moj facet, z ktorym jestem kilka miesiecy poszedl wczoraj na wieczór kawalerski i od wczoraj sie nie odzywal, nie odbieral tel, co do niego w ogole nie jest podobne, gdyz wczesniej to on zawsze zabiegal o kontakt. Martwie sie, ze cos tam sie wydarzylo. po kilku godzinach napisal laskawie suchego sms "u mnie ok, a co u Ciebie". Co tez do niego nie jest podobne. Co powinnam zrobic? Odpisac? Czy olac...? Strasznie mi przykro.

Gość gość
Po co do niego piszesz I dzwonisz, moze ma kaca a Ty sie uparlas, boze co za baby.. :O

Gość gość
zerwij z nim później będzie tylko gorzej

Gość AnetaMartyna
malo optymistyczne:/ ale jesli facet na poczatku olewa kobiete to nie wiem co bedzie pozniej

Gość Doradca gość
Co za baba, urżnął się jak świnia i jest na ciężkim kacu a ty mu d**e trujesz, widać nigdy nie byłaś na ciężkim kacu bo nie zrozumiesz, im mniej wolności w związku tym mniejsze szanse, że on przetrwa

Gość gość
pomilcz faceci będą ci doradzać ze nic sie nie stali bo są tacy sami

Gość gość
a baby to idiotki, zwlaszcza takie jak ty co to z wszystkiego robia igly widmy a ich najwiekszym zyciowym osiagnieciem bedzie praca za 3 kola i lizanie d**y wszystkim na okolo, poza tym ciagle pytanie sie kogos co zrobic bo wlasnego rozumu brak!

Gość gość
no co za trol mogl tak napisac autorko nie przejmuj sie koledze temat widac jest bardzo bliski dlatego napisal co myśli,dzienks

Gość CIPKA PIPKA ZDOBYTA OBYTA
Pora inne szpary zwiedzać bo ich sporo jak cholera! :classic_cool: Dziękuje, dziękuje...

Gość gość
moze nie dalas szybko i temu cie zlewa

Gość gość
r**** zapewne inna toz to nie wypada po randeczce do innej pisac

Gość nm12nm
Taa a może facet sie wypala.. znam takie co każa do siebie pisac dzwonic a one nic nie zrobia i w pewnym momencie jest awantura jak facet nie zadzwoni, nie napisze.. a gońcie sie na drzewo, albo w związku jest porówno albo robicie z faceta frajera. Pozdrawiam