Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hałas przy budowie apartamentowca

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam możliwość wynajęcia mieszkania w korzystnej cenie. Jedyną jego wadą jest fakt, że tuż przed oknami za wąską uliczką rozpoczęto budowę kolejnego budynku mieszkalnego. Czy ktoś z Was wie, z jakim poziomem hałasu trzeba się liczyć? Nie chcę wpakować się w umowę, jeżeli w takim mieszkaniu praktycznie nie będzie się dało spokojnie mieszkać... Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z taką budową? Pozdrawiam

Gość gość
Dobre pytanie. Dołączę się do niego jeśli można :) Mieszkam w bloku niedaleko którego mają zacząć budowę apartamentowca. Szczęśliwie okna mam zwrócone na przeciwną stronę, więc uciążliwość będzie niewielka czy się mylę?

Gość gość
Ja to mieszkanie ma dobre okna to nie ma problemu. ja mieszkam przy *****iwej obwodnicy i mi to nie przeszkadza, nawet mogę spać w lecie przy otwartych oknach. Zależy gdzie wcześniej mieszkałaś, jak miałaś spokojną okolicę, to może być cięzko sie zaadaptować. ja całe życie mieszkam tuż przy obwodnicy i niedaleko linia kolejowa i mi to nie przeszkadza i nawet mogłabym przy samym lotnisku zamieszkać :)