Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zzakonczyc ten zwiazek? jak zareagowac?

Polecane posty

Gość gość

opisze krotko swoja historie i napiszcie co robic... znamy i spotykamy się od spierpnia..(poznalismy sie na portalu), ewoluowalo to swoim tempem i bylo naprawde fajnie, w grudniu cos sie z winy obojga zepsulo i mielismy maly kryzys caly styczen jednak oboje staralismy sie i widac bylo, ze jednemu i drugiemu zalezy.., ostatnie tygodnie byly naprawde super ale.. problem w tym, ze zadne nie usunelo konta i meczylo mnie to jednak on twierdzil, ze wchodzi od czasu do czasu tak po prostu i ciagle powtarzal mi, ze on dlugo nie spotykal sie z ludzmi bo jego byla mu to ograniczala i teraz tego mu brakuje, zrozumialabym to ok gdyby spotykal sie ze znajomymi ale nie poznawal nowe dziewczyny na portalu... zaangazowalam sie coraz bardziej cos we mnie peklo i powiedzialam, ze mnie to boli, ze czuje sie z tym zle i ja tak nie moge i jezeli on ma taka potrzebe to niech sie spotyka i odpusci sobie mnie skoro czego innego nie potrafi... zaskoczylo go to.. napisal ze on do takich znajomosci nie przywiazuje wagi, ze ja jestem wazna dla niego, ze dzieki mnie rozstal sie z przeszloscia itp itd ale jednak konta dalej nie usunal, pisze mi ze mu zle przez ta sytuacje, ze nie chce zebym cierpaiala no ale co mi to daje skoro konto daalej ma.. MYslicie ze mam racje? trzymac sie swojej decyzji? twardo powiedziec albo portal albo ja?

Gość gość
??

Gość gość
Zaloz sobie na tym portalu profil jako inna dziewczyna i napisz do niego :-) przekonasz się, czy i w jaki sposób zareaguje na kolejna "kolezanke" z netu.