Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia136

Mój facet w ogóle ze mną nie rozmawia !

Polecane posty

Gość Asia136

Witam , Mam problem , mój facet ma brata R. on ma dziewczynę Olę . Kiedy jesteśmy w czwórkę mój facet rozmawia z nimi jak najęty a przede wszystkim z Olą na różne tematy i bynajmniej nie o pogodzie. Najlepsze momenty są wtedy kiedy on o coś pyta ja odpowiadam a on nie zwraca na mnie uwagi tylko wpatrzony w Ole pyta " Ola to jak to jest ? ". Mam już tego dosyć , parę razy zwracałam mu uwagę że nie chcę faceta który tylko na mnie patrzy w ogóle nie gada a z dziewczyną ( narzeczoną ) brata gada jak najęty , To wygląda jakby mnie uważał za pustaka z którym i tak nie ma co gadać bo nie będę wiedziała o co chodzi a Olę za świętość chodzącą encyklopedię i wyrocznię. Lubię ją ale mam żal do swojego faceta ... pytałam go nie raz dlaczego ze mną nigdy nie porozmawia a z nią tak . To odp. mi że chciał ją zapytać . ... dziś też o coś pyta ja mu odpowiadam ( to co za chwilę powiedziała O. ) a on nie zwraca na mnie uwagi jakbym była powietrzem i czeka aż ona odpowie .................... Czasami się zastanawiam czy ten związek ma sens jeśli ma takie podejście do mnie .

Gość gość
Bardzo wskazana zamiana partnerów.

Gość Asia136
Ale kiedyś gadał ze mną jak z nią .... a teraz uważa ją za jakiś ideał ... nie wiem co mam zrobić żeby traktował mnie swoją kobietę jak ją .... :( nawet szczera rozmowa nie działa

Gość gość
Z Tobą jest a w niej się kocha.

Gość gość
Ola powinna mu zwrócić uwagę,że ty już mu odpowiedziałaś a nie powtarzac to samo. Ola nie jest fer wobec ciebie, a to zołza !

Gość Asia136
nie no on ma do niej zdrowe podejście czasami nawet gada na nią że marudzi jego bratu albo że jest taka czy siaka ale jak już siedzimy razem to jak ma wybierać kompanów do rozmowy to ją a mnie traktuje jak debilkę .... nie wiem czy ja na serio jestem tak głupia czy uważa że i tak nie będę znała odp ... Pracuję i studiuję i nie zaliczyłam jednego egz. a on na to no taka Ola to ma czas bo studiuje dziennie i jest oczytana a Ty pracujesz .. nic się nie stało .. ale już dał jej przykład jakby to był wyznacznik wzorowej studentki ....

Gość Asia136
masz rację powinna być solidarna wobec mnie ... ale jej tego nie powiem . Chciałabym żeby to ON coś zrozumiał ale nie wiem jak mam to zrobić bo jak mówię mu wprost to on mówi że jakieś chore wymysły mam i że mam problem ze swoją osobą ... pytam go wtedy to dlaczego mnie nie zapytasz o to samo tylko ją i ją , to on wtedy bo z nią rozmawiałem i ją pytałem ............................................:/

Gość Asia136
Proszę doradźcie mi coś .. :(

Gość gość
Rzuć go, to takie trudne? Marnujesz tylko czas przy kimś takim. Znudziłaś mu się i już nie zaczniesz go interesować.

Gość gość
" czasami nawet gada na nią że marudzi jego bratu albo że jest taka czy siaka " . I ty jeszcze tego nie widzisz ? no więc chyba jednak Ola jest bardziej inteligentna! Faceci często krytykują osobę w której się bujają , taki to kamuflaż dla partnerki z którą się jest .

Gość Asia136
to trudne wyprowadziłam się do niego 400 km z rodzinnego domu mieszkamy razem prawie 2 lata i mam tu już pracę i studia. .... już próbowałam go raz przestraszyć to teraz wie że tylko tak mówię i mówi to jedź do domu jak masz się tak męczyć ja wcale nie robię tego czy tamtego tylko ty masz taki problem nie mam zamiaru cię na siłę uszczęśliwiać

Gość Asia136
macie rację ! ale jak mu sugerowałam że ona mu się podoba to powiedział że jestem chora

Gość gość
A co miał powiedzieć ?! że mu się podoba ? to byś dopiero mu awanture zrobiła.

Gość gość
Na 100% mu sie znudzilas,wielka love prysnela jak bańka mydlana, jest teraz zafascynowany oka a to ze ja krytykuje to taka ściema byś ty i brat nic nie podejrzewali.

Gość gość
Nawet jak mu zaproponujesz, że przez jakiś czas nie będziecie się spotykać z jego bratem i Olą to zrobi wszystko żeby się spotkać z Olą gdziekolwiek.

Gość Asia136
wy mnie nakręcacie powiem mu to zaraz a on dopiero dostanie szału ... :/ Kurde chciałabym wiedzieć co jest ze mną nie tak

Gość gość
Asiu, nie nakręcamy cie ! takie jest życie . Ty jesteś po prostu zbyt ufna.

Gość Asia136
mieszkam u niego a ona przyjezdza do jego brata wiec to niemożliwe ... i tak ją będzie widział

Gość gość
Ola to jakiś przekręt , pasuje jej sytuacja, dobrze się bawi skoro nie reaguje w żaden sposób. Brat Twojego faceta nie widzi tego ?

Gość Asia136
jego brat po prostu jest zadowolony że ma taką mądrą dziewczynę że każdy ją o wszystko pyta nawet ich matka ... jest dumny i zadowolony i na pewno nie widzi nic złego w sumie to nie jest złe sama ich rozmowa tylko to że mnie ma za pustaka ze mną tak nie gada a z nią jak z równym sobie ........ a jak ja gadam tak z jego bratem to ma to w d**** i nie jest zazdrosny :/

Gość gość
Zaraz, zaraz , to wy mieszkacie we trójkę ?

Gość Asia136
tzn u rodziców faceta gdzie jego brat się jeszcze nie wyprowadził mieszkaliśmy sami ale sytuacja zdrowotna nas do tego zmusiła .

Gość gość
Rodzice też mieszkają w tym mieszkaniu ?

Gość Asia136
tak w domu ale czy to ważne ... ja chcę wiedzieć co zrobić żeby on ją olał i zajął się mną ....

Gość gość
To zmienia postać rzeczy,szkoda,że od razu tego nie napisałaś. Ty jesteś codziennością a ona od świeta. Powiew świeżości. Więc wszystko gra, nie martw się.

Gość Asia136
możliwe .... nawet teraz siedzę w pokoju sama a on ogląda z nimi film ... ktoś mi poradził żeby się odsunac od niego żeby poczuł że na serio jest problem że mi z tym źle ale jak można się odsunać od kogoś z kim się mieszka .... :/

Gość Asia136
up

Gość gość
Siedzenie w osobnym pokoju niczego dobrego ci nie przyniesie. Partner uzna Cie za dziwoląga, samotnice, powie, że lekceważysz jego brata i jego dziewczynę nie chcąc zaszczycić ich swoją obecnością a to poprowadzi szybką drogą do spięć a nawet do rozstania. Ewentualnie dowali ci tym ,że jesteś pustak, bo nie potrafisz nawet rozmawiać w towarzystwie.

Gość Asia136
Mam do was pytanie jak pokazać facetowi że się go olewa mieszkajac z nim i śpiąc w jednym łóżku ( pozostaje podłoga ) ??? Muszę mu pokazać że ja na serio mam z tym problem i że mnie straci jak nic z tym nie zrobi

Gość Asia136
up up up