Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Oto co dzisiaj jadła od godziny 5 rano

Polecane posty

5:00 - Kawa, Herbata, Sok Pomarańczowy, 15 parówek cielęcych, 4 jajka na miękko, grzanki 6:00 - Jajecznica z 35 jajek i herbata 7:00 - 250 pączków z cukierni Sawickich w Myślenicach 8:00 - Kurczaka z rożna z tesco (Myślenice) 9:00 - Torta owocowego od Sawickiego 10:00 - Czarny las z piekarni złoty kłos 11:00 - Jadzia z Domu Chleba 12:00 - Zupa pomidorowa z makaronem 12:30 - Noga z kurczaka, ziemniaki, marchewka 13:00 - Kotlet schabowy, ziemniaka, kapusta zasmażana + 2 l spritu 13:30 - Devolaj, frytki, surówki (marchew, buraki, por z sosem chili) 14:00 - Ciasto Bananowe od Sawickiego 14:30 - Makowiec 15:00 - Pizza z serem, szynką i pieczarkami 15:30 - Kebab, później Chesburger, Hamburger, Chickenburger i fish burger Od 15:40 do chwili obecnej jest: czekolady z milki, landrynki oraz chipsy popijając winem carlo ross, fantą,pesi oraz piwem reds grejpfrutowo-ananasowym oraz paląc papierosy chesterfieldy.

Gość ladacooooo
ile ty ważysz

Gość sie zapytuje
bez jaj że można w siebie tyle wepchnąć, ja zjadłam jedną kromkę chleba z pieczenią, jabłko, dwie łyżki makaronu z łyżką sosu, dwie kostki czekolady i banana. Czuję się najedzona tak że do 19 na pewno już niczego nie przełknę :P

Gość gość
prowo 0/10 :(

Gość Było miło
Mam wrażenie ze na tym forum jest mnóstwo psychicznych:D Nie maja pomysłu na spędzenie czasu i piszą pierdoły! Tylko ciekawi mnie po co? Żeby zadziwić, czy ośmieszyć się?1 Głupich nie sieja, sami się rodzą!

Gość gość
po co wypisujesz te bzdury, tępa kretynko??

Gość Ale to już było
Co za idiotka wypisuje te brednie?????Spadaj!!!!