Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VictoriaVIKI

Czy po porodzie w UK mogę liczyć na podwiezienie karetką do domu NIE MAM PRAWKA

Polecane posty

Gość VictoriaVIKI

Witam. Za miesiąc rodzę w Queen Charlotte's & Chelsea Hospital i mam pytanie do dziewczyn, które tam rodziły ;) Czy jest możliwe ewentualne podwiezienie mamy z noworodkiem do domku? Mąż niestety nie będzie mógł mnie podwiezc a ja nie mam prawa jazdy a nie chce z maleństwem targać się taksówkami Dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
Ty jesteś p*****lnieta czy co:D taxi albo pan ojciec dziecka mówi ci to coś :D

Gość gość
hhahhahahahaahaha taaa i cie na rekach znaiosla do domu... nie dość ze tam się zlewa ciaze bo to nie chorba l4 wam nie daja jak się w ciąży zle czujecie ...to sobie poradzisz sama ..w końcu ze spzitala cie wypuszczają tylko po porodzie wiec zdrowa będziesz

Gość to dlaczego nie mieszka z toba
wątpię :( to poproś kogoś żeby przyjechał. a skąd wiesz już z góry że tatuś nie orzyjedzie? czyżby kopn ął cię w tłustą dopę?

Gość gość
rodziłam w uk dwa miesiące temu, pierwsze słyszę żeby ktoś chciał żeby to karetką do domu odwozili... z tego co wiem to karetki służą do innego celu... śmiech na sali... od czego są taxi ? nie ośmieszaj się..

Gość gość
A dlaczego nie chcesz targac sie taxowkami? Brudne czy co?

Gość gość
hahaha chyba najlepszy temat dzisiejszego wieczoru na tym forum :D

Gość gość
You made my day :D

Gość gość
Moze kasy nie ma na taxe

Gość gość
no może nie ma no i co? to niech poprosi znajomych, a karetki służą do innego celu, zdrowy noworodek wieziony do domu w karetce i np właśnie tej karetki by zabrakło żeby uratowac komuś życie.

Gość gość
Ja myślę autorko że możesz zapytac, może karetka transportowa nie ratunkowa ;)

Gość gość
tu musi chodzić o kasę.. hehe

Gość VictoriaVIKI
Jeśli was to śmieszy to śmiejcie się :( Fajnie, że komuś poprawiłam humor ale szkoda, że nie potraficie normalnie po ludzku popisać z człowiekiem !

Gość gość
a ojciec dziecka nie bedzie przy narodzinach dlaczego nie moze was podwiezc? dziwne

Gość gość
a ojciec dziecka nie bedzie przy narodzinach dlaczego nie moze was podwiezc? dziwne

Gość gość
Maz nie będzie mógł bo pewnie nie ma męża :D

Gość VictoriaVIKI
nie ma i męża nie było, tak napisałam, gdy dowiedział się o dziecku to zwiał a ja zostałam tu ze względu na socjal... odwiozą mnie czy nie?

Gość gość
Wiesz co ja bym zapytała na oddziale po porodzie. Musialabyś iść do samego dyrektora on zapewne wyrazi zgodę. Z tego co się orientuję to jest możliwość limuzyną nawet.

Gość jasne odwiozą
i jeszcze walizki na górę zaniosą aż tak głupia jesteś?

Gość gość
Tak odwiozą na pewno i to na sygnale!!

Gość gość
Już widzę jak idzie do dyrektora i pyta:taxi home?bo pewnie z językiem na bakier

Gość VictoriaVIKI
Nie podszywajcie się ! Stać mnie na taxi! Zapytałam tylko czy może szpital ma możliwość podwiezc karetką transportową do domu swoją pacjentkę. Jestem mężatką od ponad roku ale ponieważ mąż jest marynarzem to niestety nie uda mu się być w czasie narodzin córki ze mną . Oprócz jego mamy nikt z rodziny nie mieszka blisko by nas podwiezc a taxi nie chce ze względów bezpieczeństwa!! Zresztą darujcie sobie te komentarze i podszywania się .

Gość gość
Z jakich względów bezpieczeństwa? wpinasz dziecko w foteliku normalnie na siedzenie taxowki i jazda do domu.

Gość gość
Moją znajomą tak odwozili z tego co wiem były kwiaty przy wypisie symboliczny poczęstunek. Zamówili też tabor cyganów oni odprowadzają grając na skrzypcach

Gość gość
Ostatni wpis chyba padne:D

Gość gość
Dla bezpieczenstwa, Ty sobie chyba zartujesz, ok.pomysl co by bylo gdyby kazda pacjentka chciala z jakis tam powodow byc odwieziona do domu karetka, przeciez karetki sa do ratowania zycia ludziom, Tobie sie w glowie poprzewracalo damulko !!! Co za beszczelnosc rozumiem czegos nie wiedziec***pytac ale to mnie rozwalilo.....

Gość gość
Zapomialam dodac ze lekarz odbierajacy porod od razu zalatwi dla Ciebie benefity po Tobie jak i karetka sie nalezy, bo przeciez Ty bedziesz obloznie chora po porodzie a maluszek musi miec sterylne warunki:D a tak serio to myslenie nie boli....

Gość gość
Taxi home :D

Gość gość
Jasne ze cie odwioza:-P Podobno polozne maja placki popiec a lekarze jakies salatki porobic i bedzie mala imprezka w zwiazku z Twoim wyjsciem ze szpitala,slyszalam tez ze ma byc jakas zrzuta na pieluche dla dziecka i kapelusz dla ciebie bo niewykluczone ze bedzoie telewizja wiec pasuje zebys dobrze wygladala:-P

Gość gość
hahahahahahaa padne !!!!!