Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Szkoły Policealne oraz studia i kursy o jakich myślałam

Polecane posty

Szkoły policealne: - Technik Handlowiec - Technik Administracji - Technik Ekonomista - Technik Technologii Żywienia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Studia: 1. Aktorstwo 2. Reżyseria 3. Fotografia 4. Realizacja Obrazu filmowego, telewizyjnego i fotografia 5. Dziennikarstwo i Komunikacja społeczna 6. Kulturoznawstwo ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kursy: 1. Grafik komputerowy 2. Projektowanie stron www. 3. Ochroniarz II stopnia 4. Detektyw II stopnia 5. Kadry i płace 6. Księgowości

Gość Komunista małejpolszy
A ja myślałem o Wieczorowym Uniwersytecie Marksizmu-Leninizmu.

W fachu mam już dwa tytuły technika: 1. Technik Organizacji Usług Gastronomicznych 2. Technik Rachunkowości W sumie ekonomie, handel i administrację można byłoby połączyć z rachunkowości (do tego dodać jeszcze technik prac biurowych) 2. A technologie żywienia i gospodarstwa domowego z organizacją usług gastronomicznych. Bo w sumie muszę się jakoś wykształcić a już całkiem nie wiem jak to zrobić. Jestem kompletnie bezbronna w tej dziedzinie.

Gość gość
technologie żywienia i gospodarstwa domowego z organizacją usług gastronomicznych. połącz, połącz aż się zesrasz, bo ty tylko żresz i spiskujesz. Będzie jak znalazł.

Gość gość
Wydaje mi się, że najlepszym wyborem dla ciebie będzie BricsCAD. Tani, łatwy i oferuje tyle samo co inne tego typu programy. Zobacz sam. Trzymaj link: www.vectorsoft.pl.