Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dagmara Czer

Zmniejszenie i podniesienie piersi

Polecane posty

Kochane dziewczyny jesli borykacie sie z duzym i obwislym biustem to z calego serca polecam Wam klinike Chirurgi Plastycznej u P.Dr Moniki Grzesiak w Warszawie na ul:Czerniakowskiej178a.Urodzilam dwoje dzieci i borykalam sie z b.b.obwislymi i duzymi piersiami,za kazdym razem gdy przygladalam sie wieczorem przed kapiela w lusterku mazylam w glebi serca o operacji plastycznej,ale balam sie i czulam ze ten temat jest mi bardzo odlegly...Moj duzy biust odbijal sie szczegolnie na moim kregoslupie-niestety;((Postanowilam odlozycz troszke pieniedzy i zdecydowalam sie na operacje 08.01.2014 u P.Dr Grzesiak.Operacja trwala ponad 4 godz.,3 dni po zabiegu tez nie byly latwe,ale teraz juz jestem miesiac po zabiegu i bardzo sie ciesze z efektu koncowego.P Grzesiak od 10 lat stosuje metode nacinania piersi pionowo,wiec pod piersia nie zostaje zadna duza blizna pozioma(wkrztalcie literki T)Kiedy wrocilam z operacjii i pokazalam rodzinie i znajomym swoj nowy biust byli bardzo zdziwieni ze mam tak male blizny,mialam takrze pomiejszane i podwyzszane brodawki,efekt jest rewelacyjny.P Monika bardzo konkretnie podchodzi do pacjeta i jest zdecydowana i bardzo zdeterminowana,aby operacja przebiegla dobrze a pacjet byl zadowolony z efektu.Personel bardzo profesjonalny i konkretny.Na dzien dzisiejszy czuje sie dobrze,wykonuje wszystkie obowiazki domowe i wrocilam do pracy na pol etatu.Moje piersi sa jedrne i sterczace,smieje sie czasami ze mam teraz wyglad jak 18 nasto latka.Kochane dziewczyny,dobry wyglad to swietne samopoczucie,jesli sie borykacie z decyzja gdzie....co i jak...to polecam P.Dr Grzesiak...Serdecznie Pozdrawiam i zycze powodzenia ;)))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować