Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gnębie dziewczynę bo jej zazdroszczę

Polecane posty

Gość gość

K****, popieprzone to jest. Sama nie wiem czemu taka jestem. Razem z moimi przyjaciółkami jesteśmy dla niej okropne a i tak podświadomie czuję, że to ona triumfuje.

Gość gość
Ona ma wszystko. Rodziców na stanowiskach. Z doktoratami. Sama się dośc dobrze uczy. NIe jest jakaś wybitna, ale jest bardzo inteligentna. Jest mega szczupła, w gruncie rzeczy uważam że jest to ładne ale na głos śmiejemy się z niej, że nie ma biustu i wygląda jak chłopak. Za plecami ją obgadujemy i robimy różne chamskie rzeczy. A ona zawsze z uśmiechem to ignoruje chociaż widac, że jest jej czasem przykro. Ale sprowokowac jej się nie udało nigdy. Nikomu się nie przyznam, że zazdroszczę jej tego, że wygląda tak dziewczęco bez makijażu. Ona sobie ewidentnie nie zdaje sprawy jak na nią poatrzą chłopacy. NIby nie jest jakaś ładnie umalowana ale ma takie spojrzenie, taki uśmiech, że każdy uważa ją za śliczną. Można by wymieniac bez konca.

Gość gość
Głupio mi, że tak postępuję. Z jednej strony chciałąbym się z tego wycofac a zdrugiej jak na nią patrzę to aż mnie skręca od środka. Denerwuje mnie swoją samą obecnością. Niby się nie odzywa ale i tak aż mnie skręca.

Gość gość
2/10

Gość gość
karma wraca jato mówią... unika jej po prostu. traktuj innych jakbyś chciała być traktowana bo trafisz kiedyś jak kosa na kamień ;) http://zmarszczki.suplementynka.pl

Gość gość
1/10

Gość gość
Uwazajcie bo samobojców gnebionych psychicznie przybywa w zastraszajacym tempie .Do czasu wytrzymują a potem jedna chwila ,zapalnik w glowie zeby skonczyć ze soba i niestety..... Zastanowcie sie nad sobą zanim bdz za pózno !

Gość gość
karma wraca,ze mnie sie smiano, skonczylam studia a moi przesladowcy nie mają nawet matury są biedni i robią na mięsnym to nie tylko jeden taki mój przypadek. bądz przygotowany ze nic cie dobrego w zyciu nie czeka ją przeciwnie.

Gość gość
dokladnie, karma cie dopadnie

Gość gość
Ja gnębiłam chłopaka, którego kochałam. Dokuczałam mu, bo mnie wkurzało to, że mi się on podobał.