Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Książki o rozwoju dzieci, o wychowaniu

Polecane posty

Gość gość

Witam, Za jakiś czas zostane mamą:)To moje pierwsze dziecko... szukam jakiś ciekawych, dobrze napisanych, książek o rozwoju dzieci, o pielęgnacji, o wychowaniu. mamy polećcie jakieś sprawdzone tytuły.

ja ostatnio czytałam Tracy Hogg "język niemowląt" jak podasz maila to C**prześlę w pdf

Gość gość
Tu jest kafe, tu mamuśki nie czytają NICZEGO! chyba, że artykuliki o karmieniu piersią ale nie dłuższe niż 200 słów!

Gość gość
Liczę na to, że czytającoś więcej niz 200 słów;) Wii dziekuję ale wiesz..wolałabym sobie kupić taką książkę:) - a polecasz??? Chodzi mi o takie poradniki dla mam:)

Gość gość
Barbara Harwas - Napierała. Janusz Trempała "Psychologia Rozwoju człowieka" Rewelacyjnie opisane okresy życiia człowieka od prenatalnego do starośc***olecam.

w zasadzie polecam. prze jej przeczytaniem poszukałam w necie opinii na jej temat i są różne z przewagą na pozytywne. moim zdaniem książka jest ok i napewno daj dużo takiej zielonej przyszłej mamie jak ja ;) na szkole rodzenia potem gdy chodziłam (jeśli będziesz się zastanawiac to baaardzo polecam - tylko ja chodziłam do prywatnej, o przyszpitalnych już tak dobrych opinii nie słyszałam) położna w zasadzie mówiła to samo co jest w tej książce, z tym że już na żywo można było podpytać w razie czego i kupiłam wszystkie gazetki dla przyszłych/obecnych mam - tam też jest sporo ciekawych rzeczy do poczytania (a tytułów polecam chyba najbardziej "M jak mama" - tam możesz poczytać rózne artykuły a nie oglądasz same reklamy produktów jak w niektórych czasopismach)