Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek przerywany z prezerwatywą

Polecane posty

Gość gość

Witam! 3 dni temu uprawiałam seks z moim chłopakiem, to był mój i jego pierwszy raz więc woleliśmy się zabezpieczyć podwójnie czyli prezerwatywa i stosunek przerywany. Wszędzie czytałam że to nie jest możliwe aby w taki sposób zajść w ciążę. A moja panika jest wywołana tym pierwszym razem i tym że nie jestem gotowa na współżycie. Nie mam żadnych objaw oprócz tego że strasznie się denerwuje. Nie mam żadnych objaw oprócz tego że źle się czuje, ale to może być dlatego że bardzo się denerwuje. Okres powinnam dostać w tym tygodniu, bardzo się boje że go nie dostanę. Z prezerwatywą nic się nie wydostało, założył ją zgodnie z instrukcją i nie doszedł we mnie. Troche mnie zestresował tym że nie wie czy nic się nie stało, ale gdy doszedł widziałam że sperma pozostała w prezerwatywie,więc myślę że ten śluz równiez się nie wydostał. Teraz mam nauczkę aby jeszcze poczekać z seksem bo nie jestem na to gotowa. Proszę o odpowiedź :)

Gość gość
Do szkoly a potem seks dzieci. Brak elementarnej wiedzy nt.anatomii czlowieka,antykoncepcji!