Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pozyczylibyscie rodzicom pieniadze w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

gdybyscie mieszkali sami na wyjamowowanym?rodzice chca pozyczyc ode mnie pieniadze ale wtedy zabraknie mi na czynsz.mieszkam sama na wynajmowanym,nie mam brata ani siosrty,w razie czego nie mialabym skad pozyczyc,oni o tym wiedza,ale mimo to nalegaja.oczywsiscie uslyszalam jak to oni mnie cudownie wychowali i ile dali i tzakie tam:Oa ja im,ze na czysz nie bede wtedy miala,a oni-oj poradzisz sobie jakos:O

Gość gość
Pewnie ze nie

Gość gość
nie a swoja droga to masz wyrodnych rodzicow

Gość gość
taa dali:O wlasnie czytam ile dali tyle dali,ze nawet mieezkac gdzie nie masz i wynajmujesz. Oczywiscie,ze nie pozyczac jak Cie wywala za nieplacenie to nie bedziesz miala gdzie mieszkac

Gość gość
a olej ich - to oni powinni pomagac tobie

Gość gość
nieee a potem bedziesz miec 1 czynsz zalegly i co zrobiz?co powiesz jak wlasciciel przyjdzie po pieniadze?ze pozyczylas rodzicom?a kogo to interesuje,pojdziesz na bruk,bo wlasciciel chce pieniedzy,zreszta slusznie.do elektowni tez zadzwonisz i powiesz,ze dalas rodzicom,a elektrownia powie,achaaa a to co innego,szanowna Pani X,w zwiazku z tym nie odetniemy Pani pradu:P

Gość gość
Pomagać rodzinie można a nawet trzeba. Ale wtedy kiedy człowieka na to stać. Co za sens pożyczać rodzicom kasę skoro Tobie później braknie na czynsz? Masz się zadłużyć żeby im pomóc bo oni Cię wychowali? Chyba coś z nimi nie tak. Jabyś miała ekstra kasę, a oni faktycznie sa w potrzebie to owszem. Ale opłata za czynsz jednak jest priorytetem ! nie daj się wciągnąc w jakąś spiralę długów bo rodzice wymagają