Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Autka na akumulator do 360zł ma ktoś proszę o porodę

Polecane posty

Gość gość

nie chce wydać wiecej kasy na to , ale zastanawiam sie czy te tańsze są w ogóle coś warte??

Gość gość
szczerze - durnie wydana kasa - totalnie nie rozwijająca i nie funkcjonalna - dziecko pojeździ troche po drodze ale akumulator szybko pada i nuda.. dziecko się nie rozwija tylko robi wygodnickie wg mnie źle wydana kasa, lepiej kupic rower itd a nie na siłę robić z dziecka dorosłego - za 5 lat co mu kupisz quada czy skuter?

Gość gość
ale Ty się nie interesuj tym co mu kupie za 5 lat :P Byliśmy juz pare razy w sklepie u fryzjera i wszędzie gdzie jest to autko to on nic innego nie chce -nawet autko nie musi jeździć :D Bardzo się mu to ( i nam) podoba) więc pytam o opinie osób co mają takie

Gość gość
moje dziecko ma i bardzo zadowolone z wyboru takich zabawek:)) kazdy kupuje to na co go stac. i nikomu nic do tego.🖐️

Gość gość
aha . a jakie Wy macie to autko? Jeździ w miarę szybko? Możesz podesłać link?:)

Gość gość
Jak nie masz już co z kasą robić to kup :)

Gość gość
kupowalam w sklepie stacjonarnym z zabawkami zdalnie sterowanymi,nie ma na zabawkach podanej firmy. mamy kilka np auto z laweta i kopara, nastepnie wyscigowe,czolgi. popatrz na internecie, na pewno cos ciekawego znajdziesz. ja kupilam akumulatorki i laduje je. autka jezdza.

Gość gość
mamy motor policyjny za 300. akumulatorki laduje sie wlaczajac do pradu, wiec nie wiem jaki problem z tym ze sie rozladuje?, no chyba ze ktos mieszka pod lasem i nie ma pradu:))

Gość gość
ja zamawiałam dla syna czanre ferrari:-)Dałam 400zł. To fakt że akumulator szybko pada, nawet w tych droższych. Kupiłam mu też motorek ale są strasznie powolne:-) Jak cie stac to mu kup:-)

Gość gość
jeśłi nie stac cie na nowe za 600zł -kup uzywane za 300zł -te drożdze maja leprze silniki bo takie 6v to lipa